GEMEENSCHAPPEN

Onze gemeenschap

Het is ons doel kwetsbare kinderen en jongeren in onze lokale gemeenschappen te helpen zich optimaal te ontplooien. Daarbij richten we ons vooral op betere gezondheid, meer opleidingskansen en het bestrijden van armoede.
We worden hierbij ondersteund door lokale en landelijke goede doelen.

De TK Maxx & Homesense Foundation steunt het COC Nederland.

COC Nederland

Het COC strijdt al meer dan 70 jaar voor de rechten van de LHBTI-gemeenschap en streeft naar gelijke rechten en maatschappelijke acceptatie van alle LHBTI's in Nederland en de rest van de wereld.

De donatie van de TK Maxx and Homesense Foundation komt ten goede aan activiteiten van het COC zoals Jong en Out meet-ups. Deze meet-ups worden georganiseerd op veilige locaties waar jonge LHBTI's samen kunnen komen om contacten te leggen en elkaar te steunen.

Goede doelen die wij steunen

Het is ons doel kwetsbare kinderen en jongeren in onze lokale gemeenschappen te helpen zich optimaal te ontplooien. Daarbij richten we ons vooral op betere gezondheid, meer opleidingskansen en het bestrijden van armoede.
We worden hierbij ondersteund door lokale goede doelen.
TK Maxx heeft sinds 2004 al ruim €60 miljoen ingezameld in Europa om kwetsbare kinderen en jongeren te helpen zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.
Alleen al in 2018 werden ruim 5000 kinderen en jongeren geholpen via goede doelen die werden ondersteund door TK Maxx.
Al onze winkels werken samen met lokale goede doelen waar, door onze klanten in de winkel,  voor is gestemd.
Lokale goede doelen ontvangen de opbrengst uit de verkoop van goederen die speciaal voor deze goede doelen worden verkocht, zoals 'bags for life' (het hele jaar) en goededoelenkaarten (tijdens de feestdagen) én het geld dat door onze medewerkers wordt ingezameld.
TK Maxx werkt momenteel samen met 4 lokale goede doelen in Nederland:
• Stichting Beatrix Kinderziekenhuis
• Nationaal Fonds Kinderhulp
• Vrienden van het Sophia
• Het Vergeten Kind
Ontdek in onze winkel meer over onze inzamelingsacties en zet je in voor het goede doel.

De T.K.Maxx and Homesense Foundation werkt samen met de Disaster Relief Alliance van het Britse Rode Kruis.
De opbrengst wordt besteed aan onderzoek naar baanbrekende wereldwijde noodsteunstrategieën en aan noodhulp, zoals bij de aardbeving en de tsunami in Indonesië. 
Daarnaast hebben we steun verleend aan het London Fire Relief Fund naar aanleiding van de ramp in Grenfell Tower, de orkaan Irma en het UK Solidarity Fund na terroristische aanvallen in het VK. 

Dol op topmerken, maar dan voor een prikkie?

Bij ons kun je altijd weer op schattenjacht met een steeds veranderend aanbod van de leukste
en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer je eigen stijl voor een prikkie. Verbluffend lage TK Maxx prijzen
en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. We hebben TK Maxx winkels in alle winstreken van ons land.

Kom zo vaak mogelijk terug en beleef een heleboel plezier als je op schattenjacht gaat. Want bij ons vind je je nieuwe lievelingsspulletjes.
Vind je winkel >