Wie We Zijn

Internal Hero Banner Image

Zo werkt het

Bij TK Maxx bieden wij onze klanten veel waar voor hun geld met doorlopend wisselend aanbod van bekende merknamen en designerproducten tegen een prijs die tot 60% goedkoper is dan de adviesprijs. De prijzen zijn aanzienlijk lager dan de reguliere prijzen in andere winkels.

Enorm voordeel voor onze shoppers

TK Maxx is een zogenaamde off-price winkel. Voor ons is waarde een combinatie van merk, mode, prijs en kwaliteit. In tegenstelling tot normale winkels doen wij niet aan promotie, uitverkoop of andere acties. Wij hebben gewoon altijd grote merken en designerjuweeltjes die tot 60% goedkoper zijn dan de adviesprijs. De prijzen zijn lager dan de reguliere prijzen in warenhuizen of boetieks, elke dag weer. We zijn ook geen outletwinkel. Een outletwinkel verkoopt doorgaans artikelen van een enkele fabrikant of designer. Wij zijn anders. Wij brengen je grote merken van duizenden fabrikanten en designers uit de hele wereld.

Onze adviesprijzen worden onafhankelijk verkregen van merkeigenaren en onze leveranciers die bewijs van de adviesprijs moeten geven. Wij werken in overeenstemming met de handelsnormen om ons beleid en onze processen te valideren.

Wij zijn slimme shoppers, net als jij

Onze inkopers zijn het hele jaar door op jacht naar de hotste merken en designerproducten van het seizoen; van mode voor de hele familie tot accessoires, beautyproducten en home-artikelen. 

Wij kopen in bij allerlei grote namen, designerlabels, topmerken en opkomende merken, maar ook bij designers die bekend staan om hun stijlvolle mode en unieke stukken. Daarnaast laten we ook artikelen speciaal voor ons produceren om onze klanten exceptionele mode en kwaliteit te bieden tegen een ongelooflijke prijs. Onze inkopers kopen tal van verschillende kleuren, stijlen en stoffen in zodat er altijd voldoende keuze is. 
Onze inkopers zijn opportunistisch en ondernemend. Ze hebben oog voor merken, mode en kwaliteit en kunnen uitstekend onderhandelen. Zo kunnen ze tegen de laagst mogelijke prijzen inkopen en profiteer jij mee van de besparingen.

Voor de inkopers van TK Maxx is het altijd een feestje. Wij kopen bijvoorbeeld prachtig glaswerk uit Polen, luxe kasjmier en merinowol uit Italië en hoogwaardige beautyproducten van over de hele wereld. Wij zijn altijd op zoek naar geweldige merken, mode, kwaliteit en voordeel, waar en wanneer dan ook.

Image
Glasses girl on couch

Als het weg is, is het écht weg

Niet zoals andere retailers die per seizoen inkopen, kopen wij het hele jaar door in. 

Elke TK Maxx winkel ontvangt meerdere leveringen per week met meer dan duizend artikelen per levering. Ons snel veranderende aanbod creëert de unieke mogelijkheid tot schatzoeken, een ervaring waar onze klanten van houden.

Als je iets ziet dat je leuk vindt, pak het en laat het niet meer los! We hebben namelijk geen producten op voorraad. Vaak weten winkelmanagers niet eens wat er gaat komen, totdat ze de deuren van de vrachtwagens met de nieuwe levering openen. Ook de hoeveel die we inkopen per merk verschilt elke keer weer. En dit is precies wat het winkelen bij ons zo leuk maakt. 

Inkopen op verschillende manieren

De meerderheid van de producten die wij verkopen zijn merken die tot 60% goedkoper zijn dan de adviesprijs. Aanzienlijk meer voordeel op de reguliere prijzen bij warenhuizen of andere winkels. De meeste artikelen zijn nu in de mode, van het huidige seizoen. Een klein deel is van het afgelopen seizoen of zijn tijdloze klassiekers, ook deze worden aangeboden voor een groot prijsverschil met de adviesprijs. Wij kopen in op veel verschillende manieren, enkele voorbeelden zijn: annuleringen van een warenhuis, een merk dat te veel producten geproduceerd heeft of een goede deal met een leverancier die van zijn assortiment af wil. Een deel van ons aanbod is speciaal voor ons geproduceerd en een ander deel is ontworpen door onze mode- en stijlexperts. Dit laatste gebeurt vooral als er in de markt niet de juiste waarde voor onze klanten te vinden is; de juiste combinatie van mode, merk, kwaliteit en prijs.

Image
TK_Static2ColumnD

Moderne winkels zonder franjes

Onze winkels zijn net zo flexibel als wij zelf zijn. We hebben geen muren tussen onze afdelingen zodat we makkelijk kunnen uitbreiden en meer merken kunnen contracteren voor ons aanbod. Hiermee kunnen we snel antwoord geven op de nieuwste trends en de veranderende smaken van onze klanten.

We houden van onze lichte en moderne winkels, en onze eenduidige manier van werken, zonder franje. Dit helpt ons om spectaculair voordeel direct door te kunnen geven aan onze klanten. Verwacht dus geen sjieke extra’s in onze winkels – enkel geweldige merken, mode, prijzen en kwaliteit.

Dit alles is wat ons in staat stelt om jullie een aantrekkelijke en snel veranderende mix aan kwalitatieve artikelen aan te kunnen bieden, altijd met een geweldig voordeel. Dus wat je stijl ook is – klassiek, ingetogen of uitgesproken – we weten dat je bij elk bezoek aan ons warenhuis iets leuks, handigs en persoonlijks vindt tegen een geweldige prijs. Elke keer weer.

Wat vind je in de winkel?

Image
what's in store image
Image
Info icon

Belangrijke veiligheidsmededeling

Terugroepactie - Draadloze opladers

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief