Over Ons

Welcome to

the wonderful world

of TK Maxx

Image
TK_AT_IHB

Wie wij zijn

TK Maxx is Europa’s toonaangevende winkel voor off-price artikelen. Een uniek warenhuis met doorlopend wisselend aanbod van grote merken voor kleine prijzen. Altijd tot 60% goedkoper dan de adviesprijs. Wij verkopen designerlabels, topmerkenen nieuwe labels in de categorieën fashion, accessoires en schoenen voor zowel vrouwen, mannen als kinderen, home, beauty, reizen, speelgoed en gadgets., We zoeken altijd naar besparingen, bij elke stap die we zetten, zodat we dit door kunnen geven aan onze klanten. Wij maken deel uit van TJX Europe met meer dan 600 winkels verspreid over het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Duitsland, Oostenrijk en Nederland. Ons moederbedrijf, The TJX Companies, Inc, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in de Verenigde Staten, is in negen landen actief en heeft meer dan 4.000 winkels.

Image
Static2column D1 desktop
Image
get insider access

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

De kick van schatzoeken...

Als je dol bent op designerlabels, topmerken en unieke juweeltjes voor minder geld, dan zijn wij een hemelse match met jou. Bij ons kun je altijd schatzoeken met een steeds veranderend aanbod van de leukste en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires, homeware en meer. Creëer je eigen stijl voor een prikkie of vind de perfecte cadeaus voor de hele feestdagenkalender. Verbluffend lage TK Maxx prijzen en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. Kom vaak terug, want er is altijd wel wat nieuws te ontdekken.

Wij zijn anders dan anderen...

Duizenden designermerken en uniek aanbod
Altijd tot 60% goedkoper dan de adviesprijs  
Slimme inkopers over de hele wereld 
Winkels zonder franje = meer voordeel voor jou 
Geen magazijn (wat je ziet is wat we hebben) 
28-dagen retourbeleid. Joepie! 
Meerdere nieuwe leveringen per week 

ZO WERKT HET

Image
Static2column D2 desktop

Wij omarmen diversiteit

Bij TJX Europe geloven we in het belang van diversiteit op het gebied van ervaring, geslacht, etnische achtergrond, leeftijd, visie en nog veel meer.  Bij TJX is diversiteit niet zomaar iets dat moet worden afgevinkt op een lijstje. Diversiteit is iets waar we trots op zijn en wat we vieren. 

We zijn ons erg bewust van onze verantwoordelijkheden als bedrijf. Onze klanten en medewerkers met respect en eerbied behandelen vormt de kern van ons bedrijf. We streven naar een omgeving waarin niemand wordt buitengesloten: een plek die de prachtige diversiteit van onze klanten weerspiegelt, ongeacht waar we actief zijn. Meer informatie vind je hier

Image
Static2column C1 desktop
Image
Info icon

Belangrijke veiligheidsmededeling

Terugroepactie - Gele Orpiment Minerale Boekensteunen

Terugroepactie - Travelon Geaarde Reisadapterstekker

Schrijf je in voor de nieuwsbrief