Over Ons

    Welcome to

    the wonderful world

    of TK Maxx

Image
TK_AT_IHB

Over ons

TK Maxx is een uniek warenhuis met een doorlopend wisselend aanbod van grote merken voor kleine prijzen. Altijd tot 60% goedkoper dan de adviesprijs. Bij ons vind je designerlabels, topmerken en nieuwe labels in de categorieën fashion, accessoires en schoenen voor dames, heren en kinderen, home, beauty, reizen, speelgoed en gadgets. We zijn altijd op zoek naar de beste deal, in al onze bedrijfsprocessen, en daar doen onze klanten hun voordeel mee. Wij zijn onderdeel van TJX Europe met meer dan 600 winkels verspreid over het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Duitsland, Oostenrijk en Nederland. Ons moederbedrijf, The TJX Companies, Inc, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in de Verenigde Staten, is in negen landen actief en heeft meer dan 4.000 winkels.

Image
About us
Image
get insider access

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

De kick van schatzoeken...

Als je dol bent op designerlabels, topmerken en unieke juweeltjes voor minder geld, dan zijn wij een hemelse match met jou. Bij ons kun je altijd schatzoeken met een steeds veranderend aanbod van de leukste en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires, homeware en meer. Creëer je eigen stijl voor een prikkie of vind de perfecte cadeaus voor de hele feestdagenkalender. Verbluffend lage TK Maxx prijzen en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. Kom vaak terug, want er is altijd wel wat nieuws te ontdekken.

Wij zijn anders dan anderen...

Duizenden designermerken en uniek aanbod
Altijd tot 60% goedkoper dan de adviesprijs  
Slimme inkopers over de hele wereld 
Winkels zonder franje = meer voordeel voor jou 
Geen magazijn (wat je ziet is wat we hebben) 
28-dagen retourbeleid. Joepie! 
Meerdere nieuwe leveringen per week 

ZO WERKT HET

Image
Static2column D2 desktop

Wij omarmen diversiteit

Bij TJX Europe geloven we in het belang van diversiteit op het gebied van ervaring, geslacht, etnische achtergrond, leeftijd, visie en nog veel meer.  Bij TJX is diversiteit niet zomaar iets dat moet worden afgevinkt op een lijstje. Diversiteit is iets waar we trots op zijn en wat we vieren. 

We zijn ons erg bewust van onze verantwoordelijkheden als bedrijf. Onze klanten en medewerkers met respect en eerbied behandelen vormt de kern van ons bedrijf. We streven naar een omgeving waarin niemand wordt buitengesloten: een plek die de prachtige diversiteit van onze klanten weerspiegelt, ongeacht waar we actief zijn. Meer informatie vind je hier

Image
Static2column C1 desktop
Image
Info icon

Belangrijke veiligheidsmededeling

Terugroepactie - Draadloze opladers

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief