Retourbeleid

Artikelen die als cadeau voor de feestdagen zijn gekocht kunnen van 1 oktober 2021 tot 25 januari 2022 omgeruild worden voor andere artikelen of een TK Maxx cadeaukaart met dezelfde waarde. Wil je graag je geld terug dan dien je artikelen binnen 28 dagen terug te brengen samen met de volledige kassabon en originele betaalwijze. Als je het artikel na 28 dagen terugbrengt of een bon van je cadeau hebt in plaats van de volledige kassabon, ruilen we tot 25 januari het artikel graag voor je om of ontvang je een cadeaukaart met dezelfde waarde. Houd er rekening mee dat de normale retourvoorwaarden nog steeds van toepassing zijn: cadeaukaarten zijn uitgesloten van het beleid en alle artikelen die je retourneert moeten in oorspronkelijke staat verkeren en voorzien zijn van een geldig aankoopbewijs. Dit heeft geen invloed op je wettelijke rechten.

Dol op topmerken, maar dan voor een prikkie?

Bij ons kun je altijd weer op schattenjacht met een steeds veranderend aanbod van de leukste
en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer je eigen stijl voor een prikkie. Verbluffend lage TK Maxx prijzen
en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. 13 TK Maxx-winkels wachten op je.
Kom zo vaak mogelijk terug en beleef een heleboel plezier als je op schattenjacht gaat. Want bij ons vind je je nieuwe lievelingsspulletjes.

Vind je winkel >