Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Klik hier voor onze winkelzoeker.

Helaas niet. De gemiddelde winkel van TK Maxx ontvangt verschillende leveringen per week en elke levering kan duizenden artikelen bevatten. Dit snel veranderende aanbod creëert het schatzoeken dat onze klanten zo leuk vinden, maar het betekent wel dat we geen opspoorservice kunnen bieden. Als je een artikel leuk vindt, is het zaak dat gelijk in je mandje te stoppen! We bewaren geen aanvullende artikelen in ons magazijn dus wat weg is, is echt weg. Dat maakt het zo spannend om bij ons te shoppen.

Klik hier voor ons retourbeleid

Ja. Je kunt onze cadeaukaarten in de winkel of online kopen. Klik hier om online te kopen.

Klik hier voor onze vacatures.

We kunnen helaas geen individuele verzoeken om informatie beantwoorden, zoals voor werkprojecten van studenten bijvoorbeeld, maar er is wel heel wat informatie te vinden op onze website. Klik hiervoor op de link onder aan de pagina van The TJX Companies of op de pagina Info.

Hou je ogen open en kom razendsnel in actie. Zie je iets dat je leuk vindt? Leg het gelijk in je mandje! Zoals alle slimme shoppers weten... hoe vaker je shopt bij TK Maxx, hoe meer fantastische koopjes je weet te scoren. Klik hier voor onze shopgeheimen

Image
Info icon

Belangrijke veiligheidsmededeling

Terugroepactie - Draadloze opladers

Terugroepactie - Joules schaaltjes

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief