The Foundation

Image
Foundation hero desktop
Image
Foundation hero mobile
Image
image
Image
image
Image
TK_NL_3Column_1080px_3
Image
image
Image
image
Image
image

Naam medewerker: Bertha de Kubber-Brandt

Naam goede doel: Stitching Meedoen in Rotterdam

"Missie van het goede doel: Stichting Meedoen in Rotterdam vindt het belangrijk dat kinderen blijven bewegen. Sporten is niet alleen goed voor de gezondheid en het zelfvertrouwen van kinderen, maar zorgt er ook voor dat het kind kan meedoen met de anderen. Stichting Meedoen in Rotterdam wil kinderen uit minder draagkrachtige gezinnen een fiets geven. Het is niet voor elk kind vanzelfsprekend om een fiets te hebben. Voor gezinnen die moeten rondkomen van een inkomen dat rond de bijstandsgrens ligt, is een fiets een enorme uitgave.

Waarom vraagt de medewerker/associate ondersteuning: Kinderen uit deze gezinnen kunnen vaak niet meedoen met hun klasgenootjes en komen in een sociaal isolement. Elk beetje hulp is welkom als het gaat om de ontwikkeling van deze kinderen."

Image
image

Naam medewerker: Niels Jacobs

Naam goede doel: Stichting kinderen van de voedselbank

“De Stichting kinderen van de voedselbank werd door een aantal vrijwilligers opgericht. Ze zetten zich in om de sociale gevolgen voor kinderen die opgroeien in armoede, en ouders hebben die gebruik moeten maken van de voedselbank, te beperken.

Waarom doen we dit?

Wat voor de meeste kinderen in de wereld heel gewoon is, is vrijwel onmogelijk voor deze kinderen.

Geen enkel kind zou in armoede moeten leven, en al helemaal niet in een land als Nederland. Geen enkel kind zou zich zorgen hoeven maken en gewoon naar school moeten kunnen gaan om met vriendjes te spelen.”

Image
image
Image
TK_Static2ColumnB_MOD_1420x300p
Image
TK_Static2ColumnB_MOB_760x1125px
Image
Info icon

Belangrijke veiligheidsmededeling

Terugroepactie - Draadloze opladers

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief