Ons Sustainable Trade-programma

Ons Sustainable Trade- programma werd in 2011 ontwikkeld, waardoor meer dan 4000 mensen in de Rwenzori-regio van West-Oeganda hun inkomen konden verhogen en hun kansen konden verbeteren.   

We doen dit door ouders te ondersteunen hun inkomen te verhogen met de productie en verkoop van koffie, cacao, katoen en ambachtelijke producten. We zijn er heel trots op dat hun producten te koop zijn in onze winkels, van bekroonde Rwenzori-koffie tot traditionele handgemaakte manden en ambachtelijke producten. 

Ons 'Made To Do Good'-assortiment

Ambachtelijk gemaakte manden

Onze prachtige manden worden op traditionele manier met de hand gemaakt. Met de inkomsten van slechts twee manden kan een kind een heel jaar naar school. 

Koffie

We werken met meer dan 1000 koffieboeren in de bergen van Rwenzori. Daardoor ontvangen de boeren nu tot 20% meer voor hun oogst.

Keramiek

Deze producten zijn gemaakt in lokale gemeenschappen en dragen bij aan een hoger inkomen en een betere toekomst.

Sinds de aanvang van dit project hebben ruim 4000 mensen in de regio een beter inkomen door de productie en verkoop van handgemaakte manden en ambachtelijke producten, en kunnen meer kinderen nu naar de basisschool. 

Als gevolg van de coronapandemie zijn grenzen, scholen en universiteiten in Oeganda gesloten. Via het Rwenzori Sustainable Trade Centre blijven TK Maxx en Homesense gemeenschappen in West-Oeganda helpen met subsidies voor onderwijs en handel. 

 

Dol op topmerken, maar dan voor een prikkie?

Bij ons kun je altijd weer op schattenjacht met een steeds veranderend aanbod van de leukste
en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer je eigen stijl voor een prikkie. Verbluffend lage TK Maxx prijzen
en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. 13 TK Maxx-winkels wachten op je.
Kom zo vaak mogelijk terug en beleef een heleboel plezier als je op schattenjacht gaat. Want bij ons vind je je nieuwe lievelingsspulletjes.

Vind je winkel >