Foundation comms - R2

De TK Maxx and
Homesense Foundation

De TK Maxx and Homesense Foundation zet zich bevlogen in om kinderen, jongeren en families in lokale gemeenschappen te helpen zich optimaal te ontplooien. In de afgelopen vijf jaar heeft de TK Maxx and Homesense Foundation duizenden lokale en landelijke goede doelen in Europa gesteund met ruim €7 miljoen.

Inclusiviteit en diversiteit

Het afgelopen jaar heeft de TK Maxx & Homesense Foundation met 27 goede doelen samengewerkt om ons streven naar inclusie en diversiteit kracht bij te zetten. De komende twee jaar doneren we in totaal €800.000 aan goede doelen die zich sterk maken voor rassengelijkheid, geestelijke gezondheid, mensen met lichamelijke beperkingen en de LHBTI+ gemeenschap.

De TK Maxx and Homesense Foundation blijft achter de LHBTI+ gemeenschap staan en zal ook in de toekomst goede doelen steunen.

In Nederland steunt de TK Maxx & Homesense Foundation de LHBTI+ gemeenschap door geld te doneren aan het COC Nederland.

COC Nederland: Met de financiële bijdrage van de TK Maxx & Homesense Foundation kan het COC zeven (7) Jong&Out-groepen runnen in Nederland. Jong&Out is een veilige en inclusieve community voor iedereen tot en met 18 jaar, ongeacht hun seksuele oriëntatie of genderidentiteit.

Onze stichting doneert ook aan andere goede doelen in Europa die de LHBTI+ gemeenschap ondersteunen, zoals: De Diana Award, Diversity Role Models, Belong To, Project 100% Mensch, Stowarzyszenie Lambda Warszawa en Hosi Wien.

The Community Fund

De TK Maxx and Homesense Foundation steunt en beheert de Community Fund. Medewerkers van TJX (moederbedrijf van TK Maxx), Homesense (niet actief in Nederland) en TK Maxx kunnen de goede doelen die ze een warm hart toedragen nomineren voor een donatie, zodat ze een verschil kunnen maken in hun lokale gemeenschap. 

Ontmoet de medewerkers

Hulp tijdens Covid-19

De TK Maxx and Homesense Foundation steunde een tweeledig programma dat maar liefst € 1,900.000 doneerde aan goede doelen die in actie kwamen in de strijd tegen Covid-19:

  • Community Fund, € 1,100,000: Het Community Fund, opgericht door de TK Maxx and Homesense Foundation, gaf medewerkers van TK Maxx en Homesense de mogelijkheid lokale goede doelen te nomineren die zich met hart en ziel inzetten in de strijd tegen Covid-19 en de meest kwetsbare gemeenschappen steunen.
  • Tackle Covid-19 Fund, € 800,000: Het Tackle Covid-19 Fund van € 800.000 is het tweede onderdeel van het programma, dat door de TK Maxx en Homesense Foundation werd gedoneerd aan goede doelen die geestelijke gezondheidszorg en eerstelijns medische hulp te bieden aan mensen die getroffen zijn door Covid-19.

Noodhulpverlening

In 2018 ging de TK Maxx and Homesense Foundation een partnerschap aan met het Britse Rode Kruis en sloot zich aan bij de Disaster Relief Alliance. Deze Foundation doneert € 157.000 per jaar aan het noodfonds om noodhulp te bieden bij rampen overal in de wereld. Tot nu toe hebben de fondsen steun geboden aan slachtoffers van de Covid-19-crisis, de Britse stormen en overstromingen, de aardbeving in Indonesië, de voedseltekorten in Zimbabwe, de cycloon Idai en nog veel meer. Daarnaast is er ook geld gedoneerd voor gemeenschappen die extra steun nodig hebben, zoals de Covid-19-crisis in India en de recente overstromingen in Duitsland, Oostenrijk, België en Nederland.

Inclusiviteit en diversiteit

Vorig jaar werkten de TK Maxx and Homesense Foundation samen met 27 goede doelen in heel Europa om inclusie en diversiteit hoger op de agenda te krijgen. In totaal heeft de TK Maxx en Homesense Foundation toegezegd om gedurende twee jaar € 800.000 te doneren aan goede doelen die rassengelijkheid, geestelijke gezondheid, mensen met een beperking en de LHBTQI+ gemeenschap steunen.

Dol op topmerken, maar dan voor een prikkie?

Bij ons kun je altijd weer op schattenjacht met een steeds veranderend aanbod van de leukste
en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer je eigen stijl voor een prikkie. Verbluffend lage TK Maxx prijzen
en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. We hebben TK Maxx winkels in alle winstreken van ons land.

Kom zo vaak mogelijk terug en beleef een heleboel plezier als je op schattenjacht gaat. Want bij ons vind je je nieuwe lievelingsspulletjes.
Vind je winkel >