Ons Sustainable Trade-programma

Ons Sustainable Trade-programma

Ons Sustainable Trade- programma werd in 2011 ontwikkeld, waardoor meer dan 4000 mensen in de Rwenzori-regio van West-Oeganda hun inkomen konden verhogen en hun kansen konden verbeteren.   

We doen dit door ouders te ondersteunen hun inkomen te verhogen met de productie en verkoop van koffie, cacao, katoen en ambachtelijke producten. We zijn er heel trots op dat hun producten te koop zijn in onze winkels, van bekroonde Rwenzori-koffie tot traditionele handgemaakte manden en ambachtelijke producten. 

Ons 'Made To Do Good' - assortiment

Ambachtelijk gemaakte manden

Onze prachtige manden worden op traditionele manier met de hand gemaakt. Met de inkomsten van slechts twee manden kan een kind een heel jaar naar school. 

Image
TK_Static2ColumnC_1080px

Koffie

We werken met meer dan 1000 koffieboeren in de bergen van Rwenzori. Daardoor ontvangen de boeren nu tot 20% meer voor hun oogst.

Image
TK_Static2ColumnC_1080px

Keramiek

Deze producten zijn gemaakt in lokale gemeenschappen en dragen bij aan een hoger inkomen en een betere toekomst.

Image
Ceramics
Image
TK_3Column_1080px
Image
TK_3Column_1080px
Image
TK_3Column_1080px

Sinds de aanvang van dit project hebben ruim 4000 mensen in de regio een beter inkomen door de productie en verkoop van handgemaakte manden en ambachtelijke producten, en kunnen meer kinderen nu naar de basisschool. 

Als gevolg van de coronapandemie zijn grenzen, scholen en universiteiten in Oeganda gesloten. Via het Rwenzori Sustainable Trade Centre blijven TK Maxx en Homesense gemeenschappen in West-Oeganda helpen met subsidies voor onderwijs en handel. 

Image
Info icon

Belangrijke veiligheidsmededeling

Terugroepactie - Gele Orpiment Minerale Boekensteunen

Terugroepactie - L'Epicure Raw Cast Iron Vierkante Grillpan 26cm

Schrijf je in voor de nieuwsbrief