January Freshness Fashion

Vier opfrissers waar je geen pijn van in je portemonnee krijgt

Of je het nou leuk vindt of niet, de winter is nog lang niet voorbij *zucht*. Heb je midden in de winter zin in iets nieuws, ben je klaar met je wintertruien, hangt de laag-op-laag-look je mijlenver de keel uit? Wil je iets nieuws zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met deze vier opfrissers blaas je je garderobe nieuw leven in en is het weer een feest om je aan te kleden. En voor we het vergeten, je vindt ze allemaal in de winkel voor veel minder geld dan ze zouden moeten kosten (om precies te zijn: tot wel 60% goedkoper*). Om bij weg te dromen! 

GOLF, MAAR DAN TRENDY
De iconische ruit is terug van weggeweest. Precies wat je nodig hebt om je wintergarderobe op te pimpen. Deze bijzondere print is het helemaal dit seizoen, maar als je je er nog niet aan hebt gewaagd, kun je maar beter de volgende afslag nemen (graag gedaan).

PURPLE RAIN
Voeg warmte aan je garderobe toe met kleine paarse accenten. Lila breisels breken een zwarte outfit en lavendelkleurige accenten voegen een vleugje lente toe aan je winterkleding. Paars is prachtig!

OPVALLENDE ACCESSOIRES GEVEN EEN OPPEPPER
Geef je winteroutfits een grootse opfrisser met knallende accessoires die het hart van elke maximalist sneller laten kloppen. Panty's die stof doen opwaaien, statement-haarspelden, xxl-shoppers en designersieraden – als je niet verliefd wordt op een van de vele accessoires in de winkel, dan eten we onze bucket hat op.

MOODY BLOOMS
Bloemenprints? Voor de winter? Revolutionair. Donkere flower-power is helemaal van nu. En wij zijn helemaal om.

Investeer in een nieuw donker kledingstuk of haal je zomergarderobe uit zijn winterslaap en geef kleding met een bloemenprint een stoer randje door ze te combineren met een zwart coltruitje en bikerboots van topmerken – een wintercombinatie waar je helemaal van opfleurt.

 

ZOEK JE DICHTSTBIJZIJNDE WINKEL >

Dol op topmerken, maar dan voor een prikkie?

Bij ons kun je altijd weer op schattenjacht met een steeds veranderend aanbod van de leukste
en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer je eigen stijl voor een prikkie. Verbluffend lage TK Maxx prijzen
en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. 13 TK Maxx-winkels wachten op je.
Kom zo vaak mogelijk terug en beleef een heleboel plezier als je op schattenjacht gaat. Want bij ons vind je je nieuwe lievelingsspulletjes.

Vind je winkel >