Wellness 2019

Wees lief voor jezelf dit seizoen

Maak er een fantastisch jaar van met onze tips voor wellness en een gezonde levensstijl. Geen paniek. Dit is niet de zoveelste dieetrage (keto is ook maar zo zo) of één of andere radicale schoonheidsroutine met slakken en handstandjes. Dit gaat over het maken van gezonde keuzes – een makkie! Van zen-sationele kaarsen tot gezonde tussendoortjes en duurzame artikelen voor in huis, lees door als je wilt weten hoe je de januari-blues van je afschudt. En omdat we het ook fijn vinden als je blij bent met je buitenkant, vergeten we ook die niet…

 

SNACK-CESVOLLE TUSSENDOORTJES
Het is geen goed idee om jezelf in januari alle pleziertjes te ontzeggen. Haal je hart op met *gezonde* tussendoortjes (er is niets mis met een paar chocoladerozijntjes per dag, nietwaar?) en je zal zien dat je de gezonde levensstijl langer volhoudt.

GOED GEZICHT
Meng eiwitten met aloë vera (het klinkt wazig, maar haak nog niet af) en stel zelf een verkoelend gezichtsmasker samen dat huidveroudering tegengaat. Geen zin in? In onze winkels vind je nu huidverzorgingsproducten en natuurlijke schoonheidsmiddelen te kust en te keur.

RUST IN HUIS
In januari draait het er vooral om dat je de rust pakt die jij en je portemonnee nodig hebben om bij te komen van de feestdagen. Het is dan ook een ideale maand om een wolkje wellness toe te voegen aan elke dag. Koop kaarsen en essentiële oliën, trek die ochtendjas aan die je met kerst cadeau hebt gekregen en laat het bad vollopen. Zo ben je de januari-blues binnen no-time vergeten.

RELAX, MAN
Heb je al eens gemediteerd? Het is bewezen dat met meditatie het stressniveau omlaag gaat en de slaapkwaliteit toeneemt. Je hoeft niet te verhuizen naar Tibet en als een monnik te gaan leven. Als je 5-10 minuten per dag op een yogamatje gaat liggen en rustig ademt, voel je al meer rust. Ben je er klaar voor? Ommmmm…

LES JE DORST
Honger? We willen niet net als je moeder klinken ... Maar misschien heb je eigenlijk gewoon dorst. Zorg dat je altijd een herbruikbare fles bij je hebt en vul een thermoskan of een reisbeker met koffie. Zo bespaar je geld als je 's ochtends naar je werk pendelt. En daar help je het milieu ook nog eens een handje mee!

SPORTKLEDING WAARIN JE NAAR DE SPORTSCHOOL WILT RENNEN (OF NIET)
Is yoga helemaal je ding? Of hang je liever op de bank te zappen? Waar je ook voor gaat, bij ons vind je de ideale outfit. Van sportkleding en sneakers van grote merken tot comfortabele loungewear, pyjama's en sloffen: wij hebben alles in huis wat je nodig hebt om van het leven te genieten – voor een prikkie.

ZOEK JE DICHTSTBIJZIJNDE WINKEL >

 

Dol op topmerken, maar dan voor een prikkie?

Bij ons kun je altijd weer op schattenjacht met een steeds veranderend aanbod van de leukste
en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer je eigen stijl voor een prikkie. Verbluffend lage TK Maxx prijzen
en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. 13 TK Maxx-winkels wachten op je.
Kom zo vaak mogelijk terug en beleef een heleboel plezier als je op schattenjacht gaat. Want bij ons vind je je nieuwe lievelingsspulletjes.

Vind je winkel >