Big Brand Apparel January

MERKEN WAAR JE VAN UIT JE DAK GAAT (VOOR PRIJSJES WAAR JE STIL VAN WORDT)

We hebben meer grote merken in de winkel dan ooit, dus dit is hét moment om binnen te lopen en te shoppen voor de perfecte opfrissers voor je garderobe. Van designerjurken en prachtige activewear tot trendy schoenen en jassen van luxemerken, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om deze lente fris en fruitig voor de dag te komen - tot wel 60% goedkoper dan de adviesprijs.

Zorg dat je een koploper blijft met de grootste trends van het nieuwe seizoen – dit voorjaar draait het allemaal om felle neontinten. Dus tijd om uit je winterslaap te komen en kleuren van grote merken aan je garderobe toe te voegen die je laten shinen.

Als je na de feestdagen niets meer hebt om aan te trekken, neem dan een kijkje op de herenafdeling. Daar vind je alles wat je nodig hebt voor het voorjaar. Neem een paar items mee naar huis die je ook in de zomer kunt dragen. Van sweatshirts met slogans tot werkkleding en sportkleding van luxe merken die je in de sportschool en daarbuiten kunt dragen. We hebben een heleboel pareltjes van grote merken binnengekregen, dus kom shoppen.

 

VIND DE DICHTSTBIJZIJNDE WINKEL

 

Dol op topmerken, maar dan voor een prikkie?

Bij ons kun je altijd weer op schattenjacht met een steeds veranderend aanbod van de leukste
en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer je eigen stijl voor een prikkie. Verbluffend lage TK Maxx prijzen
en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. 13 TK Maxx-winkels wachten op je.
Kom zo vaak mogelijk terug en beleef een heleboel plezier als je op schattenjacht gaat. Want bij ons vind je je nieuwe lievelingsspulletjes.

Vind je winkel >