Uganda

Liefdadigheid heeft nog nooit zo lekker gesmaakt, want we verkopen nu, als onderdeel van ons programma voor duurzame handel, fair trade chocolade afkomstig uit één regio - en met de inkomsten uit de cacao kunnen ouders in Oeganda hun kinderen naar school laten gaan.

We verkopen op sommige momenten gedurende het jaar ook prachtige handgemaakte manden, gemaakt door vrouwen in de lokale gemeenschappen die we ondersteunen, en een heerlijke blend geroosterde koffiebonen.

Met al deze geweldige producten ondersteunen we ouders in Oeganda via ons programma voor duurzame handel. Doordat hun inkomen stijgt, zijn ze in staat hun kinderen naar school te laten gaan.

Deze ambachtelijke chocolade in vier exclusieve smaken is verkrijgbaar vanaf  €1,49 en onze heerlijke koffie is te koop vanaf €3,99.

Nu in de winkel te vinden, om later van te genieten!

Het programma voor duurzame handel van TK Maxx zorgt ervoor dat het inkomen van lokale gemeenschappen in Oeganda stijgt door ze te helpen bij het produceren van verschillende fantastische producten, waaronder koffie, cacao, katoen en prachtig, traditioneel handwerk, van betere kwaliteit en voor een hogere opbrengst.

3000 families hebben dankzij dit project kunnen profiteren van een beter inkomen.