Sneakers January 2020

HET REGENT SNEAKERS IN DE WINKEL DIT VOORJAAR

Leg je winterlaarzen maar weer in de kast, want het voorjaar staat voor de deur. Wij blijven in de pas lopen met sportschoenen van grote merken: voor elke gelegenheid, voor iedereen. Jazeker, ook bij ons is het een feit: sneakers zijn zowel in de sportschool als daarbuiten hip en happening! Bij ons vind je de nieuwste sneakers voor het voorjaar. Daar trekken je voeten spontaan een sprintje van...

JUNGLEPRINTS

'Haast je langzaam' is de favoriete trend van ons allemaal. Bij ons vind je wilde  sneakers met luipaardprint, zebraprint, tijgerprint en slangenprint die elke look helemaal compleet maken.

WITTE SNEAKERS

Liefhebbers van  sneakers kennen de kracht van een paar witte. Ze passen echt overal bij - van kostuums tot shorts - en kunnen je vrijetijdslook transformeren in een strakke look waar over na is gedacht.

STOF EN STRUCTUUR

Lichtgewicht sneakers met structuur zijn ideaal voor de sportschool en maken ook je vrijetijdslook helemaal af. Ze maken je lichtvoetig en laten je voeten ademen.

DESIGNERSNEAKERS

Luxe merken worden steeds populairder. Het is sneakers, sneakers en nog eens sneakers wat de klok slaat bij de grootste namen uit de modewereld, en dan vooral draagbare, sportieve en luxe modellen. Gelukkig vind je ze bij TK Maxx voor een fractie van de prijs

NEON IS HET HELEMAAL

Waag je aan de nieuwste trend van 2020 met een opvallend kleuraccent op je schoenen. Binnenkort lopen we weer lekker in het zonnetje, maar tot die tijd kun  jij alvast shinen met snelle sneakers van grote merken.

Sneakerfans, wie de schoen past... Sneakers van topmerken en designerschoenen zijn net binnengekomen en staan klaar om zich aan je voeten te werpen - tot wel 60% goedkoper dan de adviesprijs. Grijp ze voor een ander het doet – deze nieuwe klassiekers bijven niet lang rondwandelen.

 

VIND DE DICHTSTBIJZIJNDE WINKEL

 

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING
Terugroepactie