Shop by appointment

Dit is hoe het werkt:

1. Klik HIER om jouw winkelafspraak te maken.

2. Afspraken kunnen 7 dagen vooruit worden geboekt.

3. Elke online afspraak is voor 1 persoon. Kinderen jonger dan 12 jaar zijn welkom om zonder registratie op deze online afspraak mee te komen. 

4. Kom op tijd naar de winkel. Wij verwelkomen je graag bij de ingang.

5. Jullie veiligheid is onze prioriteit. Om het weerzien zo veilig mogelijk te maken voor jou en ons personeel, houden wij ons uiteraard aan de richtlijnen van de autoriteiten en de geldende afstands- en hygiënevoorschriften. Draag tijdens je bezoek aan onze winkel alsjeblieft een mondkapje, zoals vereist door de autoriteiten. Neem medische papieren mee voor het geval je geen mondkapje draagt.

6. Begin je schattenjacht! Nu kan het winkelen beginnen. Hou er rekening mee dat je een beperkt tijdsvenster hebt, bij je winkelafspraak met ons. Hou de tijd goed in de gaten om optimaal van je winkelervaring te profiteren en 15 minuten voor het verstrijken van de tijd dien je naar de kassa te gaan.

Wees ervan bewust dat we genoodzaakt zijn enkele persoonlijke gegevens te noteren, om zo een winkelafspraak te kunnen inplannen (voor- en achternaam, emailadres).Alle verzamelde informatie wordt uitsluitend verwerkt met het oog op de afhandeling van de afspraak. Deze informatie zal niet worden gebruikt voor marketingdoeleinden of worden doorgegeven aan derden en worden zo spoedig mogelijk gewist.

We zijn Shopping By Appointment aan het testen. De manieren om een winkelafspraak te maken zijn hierboven uiteengezet. We hebben een beperkt aantal plaatsen voor afspraken en verwachten dat het snel vol kan zijn. We hopen op je geduld en kijken er naar uit je snel te zien.