Gifitng Oct 2019

BEDANK JE GASTVROUW OF GASTHEER MET EEN PRESENTJE VAN EEN GROOT MERK

Waarom je op de gastenlijst staat, doet er niet toe. Wij hebben prachtige presentjes voor elk soort gastheer of gastvrouw (tot 60% goedkoper – ssst). We hebben een paar van onze favorieten op een rijtje gezet, zodat je niet uit duizenden mogelijkheden hoeft te kiezen…

Voor de gastheer of gastrouw die alles al heeft

Iedereen kent er wel één. Ze hebben écht alles al. Met onze geurkaarsen van grote merken en designerartikelen voor in huis – waar je er nooit genoeg van kunt hebben – maak je iedereen blij.

Voor de reislustige gastheer of gastvrouw

Posten ze op Instagram vooral jaloersmakende foto's van tropische stranden en cocktails bij zonsondergang? Wij hebben een heleboel ambachtelijke producten van onbekende ontwerpers waar ze dol op zullen zijn.

 

Zoek je dichtstbijzijnde winkel

Dol op topmerken, maar dan voor een prikkie?

Bij ons kun je altijd weer op schattenjacht met een steeds veranderend aanbod van de leukste
en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer je eigen stijl voor een prikkie. Verbluffend lage TK Maxx prijzen
en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. 13 TK Maxx-winkels wachten op je.
Kom zo vaak mogelijk terug en beleef een heleboel plezier als je op schattenjacht gaat. Want bij ons vind je je nieuwe lievelingsspulletjes.

Vind je winkel >