April Filler Content Drive Action 2021

ZET DE KNOP OP 'LENTE'.

De lente blijft bijzonder. De bloemetjes bloeien, de vogeltjes fluiten en onze harten maken een sprongetje van blijdschap. De zon zal zich weer vaker laten zien!
En dat is dan het perfecte moment om de zonnebril tevoorschijn te toveren, je teenslippers aan te trekken en er met een picknickmandje vol lekkers op uit te gaan.

Geniet je zo van het buitenleven dat je bijna niet meer naar binnen wilt? Met een creatieve touch haal je in een handomdraai de lente-vibe in huis. Breng een kleuraccent aan met een kussen van die geweldige designer, ga voor een zonnige, retro-gouden lampenkap of een wolk van een saladekom in een zachte tint...  …laat de stylist in je vrij!

We hebben weer frisse en fruitige items in de winkel waar je de lentekriebels van krijgt.

Ach, wat is het voorjaar toch verrukkuluk!

ZOEK JE DICHTSTBIJZIJNDE WINKEL

Dol op topmerken, maar dan voor een prikkie?

Bij ons kun je altijd weer op schattenjacht met een steeds veranderend aanbod van de leukste
en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer je eigen stijl voor een prikkie. Verbluffend lage TK Maxx prijzen
en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. We hebben TK Maxx winkels in alle winstreken van ons land.

Kom zo vaak mogelijk terug en beleef een heleboel plezier als je op schattenjacht gaat. Want bij ons vind je je nieuwe lievelingsspulletjes.
Vind je winkel >