Kom langs in de winkel en stem

Bij TK Maxx geloven we in de kracht van een positieve impact in onze lokale gemeenschappen.

Of dat nu is via ons werk om onze impact op het milieu te verminderen, verantwoorde inkoop en handel, of onze samenwerkingen met goede doelen.

We zoeken twee nieuwe goede doelen uit jouw buurt die kwetsbare kinderen en jongeren helpen hun talenten te ontplooien in onze samenleving.

De uitgekozen goede doelen zullen profiteren van de opbrengst van onze inzamelingsactie en de verkoop van liefdadigheid merchandise – en we willen dat jij helpt om ze te kiezen!

Ga naar TK Maxx Rotterdam Zuidplein, Amsterdam Osdorp of Amsterdamse Poort, haal een fiche bij de kassa op en stem voor een lokaal goed doel voor kinderen.

Stemmen kan van 24 september t/m 14 oktober.

TK Maxx Amsterdam Osdorp en Amsterdamse Poort

In onze winkels in Amsterdam Osdorp en Amsterdamse Poort kun je stemmen voor:

Het Vergeten Kind – Het Vergeten Kind strijdt voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Want ieder kind verdient een glimlach!

Stichting Witte Bedjes– Stichting Witte Bedjes zamelt geld in om initiatieven te steunen die het leven van zieke kinderen en kinderen met een beperking in Amsterdam en omgeving aangenamer maken.

TK Maxx Rotterdam Zuidplein

In onze winkel in Rotterdam Zuidplein kun je stemmen voor:

Het Vergeten Kind– Het Vergeten Kind strijdt voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Want ieder kind verdient een glimlach!

Vrienden van het Sophia– Stichting Vrienden van het Sophia doet er alles aan om het verblijf van patientjes en hun gezin in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken.

TK Maxx heeft sinds 2004 ruim €60,- miljoen opgehaald over heel Europa om kwetsbare kinderen en jongeren te helpen hun talenten te ontplooien.

Alleen al in 2017 hebben ruim 4000 kinderen en jongeren profijt gehad van programma's die ondersteund worden door TK Maxx.

 

Zoek dichtstbijzijnde winkel