Jouw stijlgids voor het tassenparadijs!

Wij hebben een enorme  levering tassen binnengekregen en TK Maxx is omgetoverd tot een waar tassenparadijs. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. En omdat er zoveel te kiezen is, hebben we een paar handige tips voor je die het uitzoeken van de perfecte ‘arm candy’ hopelijk iets gemakkelijker maken. En vergeet niet dat deze tassen altijd tot 60% goedkoper* zijn!

De prachtigste kleuren
Besluit welke kleur je wilt en bekijk alleen tassen in die kleur. Pasteltinten zoals zachtblauw, poederroze en vanillegeel zijn nu helemaal ‘in’. Ben je op zoek naar een klassieker die overal bij past? Dan kom je altijd prachtig voor de dag met blauw- en bruintinten.

Alles draait om de vorm
Ben je een verzamelaar (hey, niets om je voor te schamen hoor), dan is de grote shopper de perfecte tas voor jou. Heb je alles goed op orde, dan is een minitasje met een riem die je gekruist over je lichaam kunt dragen ideaal.  Dit is trouwens dé trend dit voorjaar!

Supermooie stoffen
Wil je je outfit een glamorous tintje geven, dan is een suède tasje precies wat je nodig hebt. Tassen met geweven stroken leer zijn geweldig voor overdag – en dé trend dit seizoen. Ben je een echte trendsetter? Transparant plastic is ook super fashionable!

Zoek de dichtstbijzijnde winkel

Ontdek onze prachtige reiskoffers

*dan de adviesprijs