Denim February 2020

VAN DEZE TRENDY JEANS WORDEN WE WILD

Spijkerbroeken, van de klassieke boyfriend tot de vertrouwde high-waist, hebben veel weg van die ene tot op het bot betrouwbare huisgenoot die er altijd voor je is als je hem nodig hebt. Maar deze lente staan je VERRASSENDE nieuwe trends te wachten. Altijd tot 60% goedkoper dan de adviesprijs, dus je kunt gerust een ommezwaai maken en deze nieuwste trends in je kast hangen.

DE BUTTON-DOWN

De knoopsluiting heeft alles in zich om jouw bestie te worden. Dit is de jeans waar je steeds weer verliefd op wordt, in welk model dan ook, maar dan net een tikkie spannender.

DE DUO

Hoewel er maar weinig te bedenken is waar de meningen zo over verdeeld zijn als de duo, zijn wij helemaal fan. Wees niet bang om kleur te bekennen! Ga voor grijs- en zandtinten, khaki, printjes en versieringen.

DE PATCHWORK

Hier is echt geen weirdo aan het upcyclen geweest, dit is fashion, babe. Ga voor een mom jeans (je kent ze wel, die uit de jaren 80) en draag hem met een wit t-shirt en een paar gloednieuwe sneakers. Of style hem af door te combineren met een patchwork jack. Voor je het weet ben je een echte fashionblogger.

 

Vind jouw dichtstbijzijnde winkel >

Dol op topmerken, maar dan voor een prikkie?

Bij ons kun je altijd weer op schattenjacht met een steeds veranderend aanbod van de leukste
en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer je eigen stijl voor een prikkie. Verbluffend lage TK Maxx prijzen
en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. 13 TK Maxx-winkels wachten op je.
Kom zo vaak mogelijk terug en beleef een heleboel plezier als je op schattenjacht gaat. Want bij ons vind je je nieuwe lievelingsspulletjes.

Vind je winkel >