Autumn Apparel September 2019

Je komt de herfst echt wel trendy door.

Nu de herfst eraan komt, loopt ons assortiment vol met luxe merkkleding voor een fijne prijs. Van hoogwaardige knitwear tot designerdenim: breid je wintergarderobe uit met scherp geprijsde koopjes – je betaalt tot wel 60% minder dan de adviesprijs! Geen idee waar je moet beginnen? Met ons inspirerende aanbod voor je garderobe heb je de hele herfst dat “AAAAH ik heb niks om aan te trekken”-moment niet. Hoge nood voor laagjes!

De essentials
Maak kleding die lang meegaat het kloppend hart van je garderobe. Goede kandidaten: denim, effen shirts en een wit overhemd. Dat zijn de favorieten die je iedere dag weer uit de kast haalt.

De blikvangers
Een goede garderobe is als een museumcollectie: hij moet evenwichtig zijn. Volg de trends met artikelen die je gemakkelijk tot een luxe of juist een casual outfit kunt omtoveren. En ja, een luipaardprintje is daar perfect voor!

Investeren kun je leren
Bij een bescheiden garderobe heb je een paar ditjes en datjes om er chic uit te zien. Een designer-trenchcoat, een vestje van kasjmier en luxe leren schoenen lenen zich daar bij uitstek voor. En als je bij TK Maxx tot wel 60% goedkoper dan de adviesprijs zo'n slag slaat, heb je in je kast misschien toch wel opeens ruimte voor alle drie …

Zoek je dichtstbijzijnde winkel >

 

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING
Terugroepactie