geefeencadeaukaart

Kleine cadeaukaart, onvoorstelbare mogelijkheden

Geen betere tijd om wat liefs te doen voor de mensen om je heen. En genoeg redenen te bedenken waarom je een glimlach op hun gezicht zou willen toveren met een TK Maxx cadeaukaart die nooit verloopt. Wij geven je er alvast een paar...

1) De verjaardag die iets anders verloopt - of je 'm nou zelf kan overhandigen of niet, met het versturen van een cadeaukaart kan sowieso nooit wat misgaan (wie houdt er nou niet van verrassingen?!). Zo kunnen ze precies uitzoeken wat ze zelf willen.

2) Een 'ik denk aan je'-TK Maxx online knuffel voor je bff die wel wat extra liefde kan gebruiken. Succes gegarandeerd wanneer ze haar inbox opent.

3) Waarom? Nou zomaar! Van die verrassingen staan ze het meest versteld.

4) De 'bedankt, je bent geweldig'-TK Maxx cadeaukaart, voor je aanstekelijk enthousiaste collega, de altijd kopjes- suiker-uitlenende-buur of de tante die je gewoon vreselijk hebt gemist. Laat hen zien dat je ze waardeert.

Onze cadeaukaarten verlopen niet (nooit!), dus de gelukkige ontvanger kan naar hartenlust shoppen. Het is het perfecte cadeau. Van jou, door hen gekozen.
 

GEEF VANDAAG NOG EEN CADEAUKAART >

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING
Terugroepactie