Foundation Community Trust

We zijn er trots op dat de door TK Maxx in het leven geroepen liefdadigheidsinstelling TK Maxx en Homesense Foundation een tweedelig programma financiert dat € 1.900.000* (£ 1.700.000) bijdraagt aan de strijd tegen Covid-19. Deze inzet loopt naast een donatie van seizoensgebonden lekkernijnen aan de lokale gemeenschap, door TK Maxx winkels en de winkels van Homesense (niet actief in Nederland) in Europa, ter waarde van meer dan €6.700.000** (£ 6.000.000).

**Ingeschatte waarde

Onlangs hebben onze medewerkers de seizoensgebonden lekkernijen uit onze winkels ingepakt en veilig gedoneerd aan voedselbanken en liefdadigheidsinstellingen voor kinderen

De donatie van de Foundation steunt de volgende twee programma’s:

Community Fund1.000.000 (£1,100,000)*

Het Community Fund is in het leven geroepen om lokale goede doelen te steunen die hard vechten tegen Covid-19. Medewerkers van TK Maxx en ook de Homesense winkels (niet actief in Nederland), verwerkingscentra en kantoren overal in Europa hebben goede doelen in hun lokale gemeenschap genomineerd die een belangrijke bijdrage leveren om de meest kwetsbaren te ondersteunen.

Tackle Covid-19 Fund€790.000 (£700.000)* 

Het Tackle Covid-19 Fund, met daarin een bedrag van €790.000 (£700.000)*, is het tweede deel van het programma dat ook wordt gefinancierd en beheerd door de TK Maxx and Homesense Foundation. Vanuit het Covid-19 Fund zijn bedragen gedoneerd aan goede doelen die geestelijke gezondheidszorg en eerstelijnszorg in heel Europa verlenen.

Dit programma is een aanvulling op het bedrag van €152.000 (£135.000)* dat de TK Maxx en Homesense Foundation heeft gedoneerd aan de British Red Cross Disaster Relief Alliance, waarmee wereldwijd baanbrekende strategieën voor noodhulp worden gesteund, maar ook mensen die overal in de wereld door de Covid-19 crisis worden getroffen.

Louise Greenlees, President van TJX Europe:

“Onze gedachten gaan uit naar alle mensen overal in de wereld die getroffen zijn door de Covid-19-uitbraak. Het is hartverwarmend om te zien dat de sociale betrokkenheid in deze vreemde tijd overal enorm is. We zijn ontzettend dankbaar dat The TK Maxx and Homesense Foundation in deze crisis een bescheiden rol mag spelen in het verlenen van steun aan onze gemeenschappen.”

Het Community Fund ondersteunt lokale goede doelen die door onze medewerkers zijn gekozen

De TK Maxx en Homesense Foundation steunt lokale gemeenschappen. Zo kunnen medewerkers via het Community Fund van de TK Maxx en Homesense Foundation lokale goede doelen die zij, hun gezinnen en hun lokale gemeenschappen een warm hart toe dragen, nomineren voor steun.

We zijn er trots op dat TK Maxx en Homesense Foundation een Community Fund heeft van €1.100.000* (£1.000.000) om hulp te verlenen aan lokale goede doelen in heel Europa, waaronder meer dan 33 lokale goede doelen in Nederland, zoals De Zonnebloem en Stichting F.E.L.I.S.

TK Maxx en Homesense medewerkers die goede doelen hebben genomineerd via het Community Fund vertellen er meer over…

Maak kennis met Christine

“De Zonnebloem bezorgt kinderen met een handicap (die zelden of nooit) in een dierentuin of attractiepark komen een onvergetelijke dag door met ze naar de dierentuin of attractiepark te gaan.”

Maak kennis met Carine

“Stcihting F.E.L.I.S. is actief op Curaçao. Het is een wijkcentrum waar ook naschoolse opvang wordt geleverd. De organisatie biedt kinderen niet alleen een veilige plek, maar ook maaltijden, educatieve programma's en aanvullend onderwijs! Ik heb F.E.L.I.S. gekozen omdat ik vind dat zij fantastisch werk doen, normaal gesproken voor kinderen, maar nu Covid-19 zoveel problemen veroorzaakt, verstekken ze ook voedsel aan gezinnen!”

Steun aan onze lokale goede doelen

TK Maxx blijft ook lokale goede doelen dicht bij onze winkels steunen, bij hun inspanningen om kwetsbare kinderen en jongeren te helpen zich optimaal te ontplooien, waaronder Het Vergeten Kind, Stichting Beatrix Kinderziekenhuis, Vrienden van Sophia en Kinderhulp.

Steun aan goede doelen in de psychische hulpverlening

De TK Maxx en Homesense Foundation heeft eveneens geld gedoneerd aan MIND waarmee de stichting gesteund wordt bij het werk dat ze doen om mensen met psychische problemen te helpen. Ze promoten openheid en begrip voor dit onderwerp door informatie te verstrekken, onderzoek te doen, projecten uit te voeren en acties te ondernemen.

*Omgerekend met de koerst van 15 januari 2021-xe.com
De TK Maxx and Homesense Foundation is een geregistreerd liefdadigheidsfonds in Engeland en Wales (1162073) Geregistreerd als stichting in Engeland en Wales (9156201) Geregistreerd adres: 73 Clarendon Road Watford WD17 1TX

Dol op topmerken, maar dan voor een prikkie?

Bij ons kun je altijd weer op schattenjacht met een steeds veranderend aanbod van de leukste
en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer je eigen stijl voor een prikkie. Verbluffend lage TK Maxx prijzen
en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. We hebben TK Maxx winkels in alle winstreken van ons land.

Kom zo vaak mogelijk terug en beleef een heleboel plezier als je op schattenjacht gaat. Want bij ons vind je je nieuwe lievelingsspulletjes.
Vind je winkel >