Cadeaus inslaan doe je zo

Elk jaar neem je je voor om de feestdagen anders aan te pakken. Je gaat ervoor zorgen dat je er vroeg bij bent, je laat de paniek tijdens het shoppen niet toeslaan en je gaat in geen geval op de allerlaatste dag voor Kerst nog op pad… toch? Ga dit jaar gewoon naar TK Maxx, dé winkel waar je alle cadeaus onder één dak vindt – en wij zorgen ervoor dat je goede voornemens van vorig jaar helemaal uitkomen. 

Iedereen weet dat je er bij TK MAXX vroeg bij moet zijn om die felbegeerde merktas te bemachtigen. Of die designerjurk. Of die briljante braadpan. Wat je ook zoekt, we hebben gegarandeerd de feestelijkste cadeaus voor feestelijke prijzen – dus loop gewoon even binnen met je verlanglijst voor al die lieve en lastige vrienden en familieleden. En neem een pen mee om alles van je lijstje af te strepen. Want hoe eerder je klaar bent met shoppen, hoe meer tijd je overhoudt om glimlachend toe te kijken hoe alle anderen als een kip zonder kop rondrennen.

We kunnen ons niet voorstellen dat iemand ooit één van je geweldige cadeaus zou willen ruilen, maar voor het geval het toch zo is, hebben we onze retourtermijn verlengd. De verkeerde maat gepakt? Cadeaus kunnen geruild worden voor iets anders waar ze wel helemaal blij mee zijn tot en met 20 januari - dus shop volop en met een gerust hart.

Sla snel de beste cadeaus in, altijd tot 60% goedkoper dan de adviesprijs, voordat een ander het doet!