Beauty Week 44 2019

Beautyproducten van grote merken tot 60% goedkoper*

Schoonheidskoninginnen en -koningen weten van de hoed en de rand, maar dat is geen reden om in paniek te raken als je ze beautyproducten cadeau wilt geven. Neem een kijkje in de winkel – je vindt er een hele afdeling vol van!

Bij ons vind je dames- en herengeuren tot wel 60% goedkoper* dan de adviesprijs. Telkens als ze hun favoriete geurtje opspuiten, zullen ze aan je denken.

En natuurlijk hebben we ook een heleboel haarproducten, huidverzorgingsproducten en make-up om uit te kiezen. Ben je op zoek naar een glanzende bronzer, een scheerset, speciale haaroliën of nachtcrème? Loop binnen bij de winkel bij jou in de buurt en kies uit een aanbod dat je stoutste dromen overtreft. Een heleboel beautyproducten om cadeau te geven wachten daar op jou!

Maar niet alles zelf houden, afgesproken?

VIND JOUW DICHTSTBIJZIJNDE WINKEL >

Dol op topmerken, maar dan voor een prikkie?

Bij ons kun je altijd weer op schattenjacht met een steeds veranderend aanbod van de leukste
en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer je eigen stijl voor een prikkie. Verbluffend lage TK Maxx prijzen
en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. 13 TK Maxx-winkels wachten op je.
Kom zo vaak mogelijk terug en beleef een heleboel plezier als je op schattenjacht gaat. Want bij ons vind je je nieuwe lievelingsspulletjes.

Vind je winkel >