Statement Homeware September 2019

‘Wauw, waar heb je dat vandaan?!'

Heb je zin om de boel thuis een beetje op te frissen, maar weet je niet waarmee je moet beginnen? Je hebt al genoeg aan één superopvallende blikvanger met een unieke stijl. Dit zijn onze vier favorieten voor wie binnenshuis een statement wil maken.

 

1. Legendarische lampen
Of je nu op zoek bent naar een joekel van een kroonluchter of een knettergekke neonkleurige flamingolamp voor op je nachtkastje: met een lamp kun je een flink statement maken.

Heb je al een mooie lamp, maar wil je 'm net wat meer pit en power geven? Haal dan een opvallende lampenkap in huis. Meteen resultaat voor een zacht prijsje.

2. Eclectische kunst
Huurders, leg die verfroller neer en let goed op. Wil je oorlog met je huisbaas voorkomen? Versier die steriele, operatiekamerachtige muur dan met ingelijste prints en kunst.

3. Ideaal gespreksmateriaal
Van een feestelijk snackkarretje tot een koperen vaas vol kleurrijke bloemen: je vindt bij ons in de winkel allemaal unieke blikvangers waarmee je een lege ruimte tot leven laat komen. En de prijs is natuurlijk tot wel 60% lager dan de adviesprijs!

4. Kleurrijke kussens
Helaas maar waar: aan een bank kun je pijnlijke bedragen uitgeven. Wil je de woonkamer toch meer karakter inblazen? Nieuwe kussens maken een enorm verschil of ze nu een luipaardprint hebben of de vorm van een avocado.

Kom vandaag nog bij ons langs in de winkel en ontdek al die koopjes die op zoek zijn naar een nieuw thuis.

Zoek je dichtstbijzijnde winkel >