Beauty Oct 2019

TOPTIPS VOOR EEN GOEDE NACHTRUST

Na een drukke dag is het belangrijk om even te ontspannen voordat je naar bed gaat. Met deze tips maak je optimaal gebruik van het kleine beetje tijd dat je hebt gereserveerd om je te ontspannen.

Kies voor natuurlijke producten

Bij TK Maxx vinden we het belangrijk om in te springen op de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging. Daarom vind je in onze producten de nieuwste natuurlijke ingrediënten. Probeer onze maskers met roze Australische klei, oliën op basis van de Indiase lotusbloem en crèmes boordevol vitamine C.

Adem in, adem uit

Een momentje voor jezelf, bijvoorbeeld om te mediteren, is precies wat je nodig hebt om na een drukke week weer wat rust in je hoofd te krijgen. Sla lavendelgeurkaarsen en eucalyptusverstuivers in om een rustige sfeer te creëren.

Slaap als een roosje

Van kussensprays tot organische slaapbalsems: wij hebben een heleboel prachtige producten die speciaal zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat je van minimaal acht uur ononderbroken nachtrust geniet.

Zoek mijn dichtsbijzijnde winkel

Dol op topmerken, maar dan voor een prikkie?

Bij ons kun je altijd weer op schattenjacht met een steeds veranderend aanbod van de leukste
en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer je eigen stijl voor een prikkie. Verbluffend lage TK Maxx prijzen
en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. 13 TK Maxx-winkels wachten op je.
Kom zo vaak mogelijk terug en beleef een heleboel plezier als je op schattenjacht gaat. Want bij ons vind je je nieuwe lievelingsspulletjes.

Vind je winkel >