April Beauty Drive Action 2021

BEAUTY. TERUG VAN WEGGEWEEST.

Laten we er niet omheen draaien. Het is voor iedereen nogal pittig geweest. We hebben veel binnen gezeten, weinig contact gehad met vrienden en familie. En daardoor hebben we wat minder aandacht besteed aan ons uiterlijk. Het ‘coronakapsel’ werd een begrip, dat flesje prachtig glanzende nagellak droogde op en de lipstick lag in de la. Vergeten.

Maar nu zit er lente in de lucht (yess!). Een mooi moment om te werken aan een stralende look en een stralend humeur. Het is tijd voor een nieuw begin.

Het bruist overal van de energie en je vindt in onze winkel nu de grootste mix aan beauty-merken ooit. Bijvoorbeeld die foundation van dat mooie merk dat ze verkopen in dat chique warenhuis? Je weet wel welke we bedoelen.

Die ligt bij ons in de winkel voor een prikkie. En zo zijn er nog veel meer mooie merken waar je warm van wordt. 

Het is tijd om alles uit de kast te halen. 

Ready. Steady. Stralen maar!

Dol op topmerken, maar dan voor een prikkie?

Bij ons kun je altijd weer op schattenjacht met een steeds veranderend aanbod van de leukste
en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer je eigen stijl voor een prikkie. Verbluffend lage TK Maxx prijzen
en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. 13 TK Maxx-winkels wachten op je.
Kom zo vaak mogelijk terug en beleef een heleboel plezier als je op schattenjacht gaat. Want bij ons vind je je nieuwe lievelingsspulletjes.

Vind je winkel >