Athleisure - Aug 2019

Ontdek een outfit die altijd kan

Sportkleding is terug van weggeweest. Een garderobe zonder sweats kan echt niet meer. Gelukkig liggen de mooiste bij ons in de winkel. Deze vrijetijdsoutfits zijn te mooi om alleen in te sporten, maar als je niet precies weet hoe je ze kunt omtoveren in een echte modestatement, helpen we je graag een handje…

Heb je een yogaklas om 9.00 uur gepland en een brunch om 11.00 uur? 

Wil je namaste-hupsakee de studio uit?

Trek dan 's ochtends eerst een comfortabele yogabroek en een sporttopje aan. Combineer ze daarna met een paar sliders, een oversized sweater en wat bling, en je bent klaar voor je brunchafspraak.

Heb je om 14.00 een speelafspraakje en om 19.00 uur een 'grotemensenafspraakje'?

Als je kleine spruit een speelafspraakje heeft en je een oogje op het grut moet houden, heb je een outfit nodig die lekker zit. Maar wat als je 's avonds zelf een date hebt?

Verander de casual vibe dan ietsje door je vrijetijdsoutfit af te stylen met een blazer, rode lippenstift en een opvallende ketting.

Heb je een voetbalwedstrijd op de agenda staan voor 17.00 uur en wil je om 20.00 uur een biertje drinken in je favoriete kroeg?

Sportkleding is niet alleen voor op het veld, maar kan ook prima gecombineerd worden met een nette pantalon. Zo creëer je een outfit waarin je ook buiten het veld een winnaar bent.

Laat je inspireren door de streetstyle van deze zomer en maak je look helemaal compleet met een paar coole kicks en een designer rugzak. 

Het gaat om het spel én om de knikkers, want altijd tot 60% goedkoper, dus kom naar de winkel en ontdek trendy athleisure-kleding van grote merken die niet aan je garderobe mag ontbreken.

Vind jouw dichtstbijzijnde winkel >