2019 Brand Page

Shoppen bij TK Maxx. De spanning, de opwinding, het plezier. Een heerlijke mix van roezemoezende shoppers en designerlabels. Het is een unieke ervaring. Of je nou een trouwe fan bent of nog nooit een voet over onze drempel hebt gezet, deze tips helpen je om het meeste uit je bezoek te halen. Er zijn namelijk  onvoorstelbare mogelijkheden als je het maxximale uit TK Maxx haalt…

 

Bekijk onze nieuwste YouTube reclame > 

Als je niets verwacht, kun je alles verwachten.
Wij zijn geen fan van vooropgezette winkelmissies, die maken zeldzame vondsten namelijk nog zeldzamer. Als je naar de winkel gaat op zoek naar een paar roze sandalen in maat 39, is de kans klein dat je die vindt. Maar geen stress! Droog je tranen, verman jezelf en stel je open. Eén paar sandalen maakt nog geen hele zomergarderobe. Maar als je naar binnenwipt met de zomer in gedachten, zijn de mogelijkheden eindeloos: designerzonnebrillen, sandalen, strandtassen van grote merken, maxi-jurken, nog meer zonnebrillen en misschien zelfs een parasol.

Vind bij elk bezoek een nieuwe schat.
Met verschillende nieuwe leveringen per week raden we je aan om vaker even snel binnen te wippen. Je hebt toch niet de hele dag nodig om een koopje te scoren? Loop gerust tijdens je middagpauze even kort naar binnen. Kom langs, kijk wat er nieuw is en shop, of shop niet. Herhaal tot je hebt wat je hebben wilt. 

Bespaar meer dan je betaalt
Als je meer bespaart dan dat je betaalt, is het eigenlijk gratis... toch? Niet volgens een simpel rekensommetje. Niet volgens onze advocaten. Zelfs niet volgens ons brein. Maar je hart zegt om alle logica te laten varen en van die onvoorstelbare mogelijkheden te genieten. Wat we wél weten is dat als grote merken altijd tot 60% goedkoper zijn dan de adviesprijs, je geld heel wat meer waard is bij een bezoek aan TK Maxx.

Klinkt dat een beetje overdonderend? Dat snappen we best.
Soms is het een geweldig gevoel om de rekken met designerkleding in te duiken om dat ene fantastische koopje te scoren. En soms kan dat juist een beetje beangstigend zijn. Als je vandaag niet helemaal in de mood bent, probeer het dan anders te benaderen. Je hoeft heus niet gelijk op de kleding of schoenen af te gaan. Begin ergens makkelijk, zoals de afdeling tassen, woonartikelen of beauty. Je hoeft niet wild te schuiven of te zoeken, alles staat overzichtelijk naast elkaar. En ook deze afdelingen zijn gevuld met grote merken voor kleine prijsjes.

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING
Terugroepactie