Kids April 2019

Supervoordelige verwennerij

Maak de paasvakantie kinderspel met kleurige lentelooks en het meest gewilde merkspeelgoed op de markt. We kunnen helaas geen stralend weer beloven (*snik*) maar we beloven wel veel korting. Dus sla met Pasen meer in voor veel minder.

Zonnestraaltjes
Als je het geluk heb om met Pasen een glimp van de zon op te vangen, dan hebben de kleintjes stoere denim en sportieve accessoires nodig die bestand zijn tegen elk schoolpleinavontuur – en daar kunnen wij bij helpen!
Maar vergeet niet dat het weer onvoorspelbaar kan zijn, dus sla ook wat extra laagjes in – check onze selectie van vestjes van grote merken en hot-label hoodies altijd tot 60% goedkoper dan de adviesprijs.

Binnenpret
Niemand houdt van een verregende vakantie, maar geen paniek – wij hebben aan alles gedacht! Er zijn nu een heleboel handige hulpjes in de winkel om de kleintjes bezig te houden. Van knutselsets en boeken tot houten speelgoed, we hebben tal van leuke spullen om die kleine vingertjes uit de problemen te houden. Dus wat het weer ook in petto heeft, bij ons zit je (voor een prikkie) op de eerste rij.