NSO Nijmegen 2019

Kom schatzoeken in Nijmegen!

Missie volbracht! De nieuwe winkel in Nijmegen is geopend: het is alweer de 12e in Nederland.

Op 10 oktober werd de rode loper uitgerold en konden nu ook de Nijmeegse shoppers ondervinden dat TK Maxx vol schatten ligt van grote merken – voor een prikkie. Ook gingen zij op jacht naar de verborgen labels die in- en om de winkel verstopt waren, waarmee ze één van de vele cadeaukaarten ontvingen. Hoe letterlijk kan je het schatzoeken laten beginnen ;)

De Grote Markt in Nijmegen heeft nu weer een nieuw gezicht gekregen. En, ook niet onbelangrijk: we hebben hiermee 45 nieuwe banen gecreëerd in de omgeving. Kom jij ook een keer bij ons shoppen in deze mooie stad?

Voor al onze nieuwe shoppers, maar ook de doorgewinterde TK Maxx professionals, geven we graag nog deze  4 handige ‘Zo TK Maxx je’-tips mee:

  • Wandel binnen met een open mind. Geen specifieke shopmissie, laat je lekker verrassen om zo de beste schatten te vinden.
  • Geen idee waar je moet beginnen? Start bij een makkelijke afdeling die lekker overzichtelijk is, zoals bij de accessoires of home afdeling. Voor je het weet heb je die speurneus geactiveerd.
  • Check altijd de prijskaartjes om te zien wat je bespaart. Artikelen zijn namelijk altijd tot 60% goedkoper dan de adviesprijs en zo’n ‘WOW!’-momentje winkelt toch altijd nog net wat lekkerder.
  • Kom vooral vaak langs, want met meerdere leveringen in de week zijn er altijd nieuwe schatten te vinden!

Artikelen van mooie merken liggen te wachten tot ze met je mee naar huis mogen! Maar wacht niet te lang, want weg is pech! Kom jij binnenkort weer TK Maxx-en? 

 

Dol op topmerken, maar dan voor een prikkie?

Bij ons kun je altijd weer op schattenjacht met een steeds veranderend aanbod van de leukste
en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer je eigen stijl voor een prikkie. Verbluffend lage TK Maxx prijzen
en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. We hebben TK Maxx winkels in alle winstreken van ons land.

Kom zo vaak mogelijk terug en beleef een heleboel plezier als je op schattenjacht gaat. Want bij ons vind je je nieuwe lievelingsspulletjes.
Vind je winkel >