Shoes March 2019

3 LENTESCHOENEN DIE JE NU METEEN NODIG HEBT!

Nieuw seizoen = nieuwe schoenen. En dat komt goed uit want we hebben heel wat stijlen waarmee je de lenteshow steelt, zonder dat je je spaarvarken stuk hoeft te slaan. We hebben het teruggebracht tot drie stijlen (en nee, dat was niet makkelijk) waar geen enkele lentegarderobe zonder kan. En met prijzen tot 60% goedkoper dan de adviesprijs neem je ze toch gewoon allemaal?

Gloednieuwe sneakers

Van gympen voor op weg naar kantoor tot een casual weekendlook, sportschoenen zijn gewoon onmisbaar geworden. Sla je slag en kies voor designersneakers van de grootste merken.

Licht en luchtig

Zonder sandalen kun je echt niet aan de lente beginnen. Van slippers en sandalen tot flip-flops en loafers, deze zonnige stappers zijn klaar om naar buiten te gaan. Nog niet helemaal klaar om je tenen te laten zien? Gelukkig zijn sokken en sandalen ontzettend trendy.

Laarzen van grote merken

Oké, oké – de lente bestaat niet alleen uit zon en madeliefjes. Soms (best wel vaak eigenlijk) doet april wat-ie wil en regent het pijpenstelen. Gelukkig hebben we de leukste laarzen voor hem, voor haar en voor de kids. Draag ze tot de zon feller gaat schijnen en trek ze weer uit de kast bij de eerste aanblik van herfst.

 

ZOEK NU METEEN DE DICHTSTBIJZIJNDE WINKEL >