Red November Xmas Decor 2020

Verwen je dierbaren deze feestdagen samen met TK Maxx

Dit jaar verdienen we allemaal extra speciale feestdagen. Versier je stulpje met fonkelnieuwe deco voor prijzen waar je (kerst)sokken van afzakken. Er komen tot aan kerstavond nieuwe leveringen binnen. Zo vind je gegarandeerd voor iedereen een feestelijk cadeau. Dit zijn de grote trends van dit jaar…

MOOIE MOMENTEN

Denk aan klassieke deco in rood, wit en groen, maar wel met een leuke twist. Met deze spulletjes ben je het stralende middelpunt deze feestdagen. In elk gangpad, in alle hoeken en gaten vind je kerstspulletjes die je niet kunt laten liggen - voor een prikkie - en alles onder één dak 

SCANDINAVISCHE NACHTEN

Als de sfeer van een knusse kerst in een bosrijk decor meer je ding is, dan zien we dat ook helemaal zitten. En daarom vind je bij ons ook houten accessoires en bescheidener decoraties voor opvallend kleine prijzen. 

GEZELLIG SCHEMEREN

Bereid je voor op de feestmaand door je stulpje op te leuken met trendy metallics en prachtige nachttinten. Maar wacht niet te lang, want wat weg is, is weg!

EINDELOOS VEEL MOOIS 

Met deze bijzondere kerstdecoraties kun je alle kanten op. Wil je pizzaballen in de boom en een zuurstokroze kerstkrans boven de open haard ophangen? Gewoon lekker doen. 
Op zoek naar een klein cadeautje dat een groot verschil maakt? Kies dan voor een speciaal ontworpen kerstbal waarmee je een goed doel steunt.
Van elke verkochte kerstbal (€3,99) gaat €1,50 naar een van de lokale goede doelen die wij steunen.

ZOEK JE DICHTSTBIJZIJNDE WINKEL >

Dol op topmerken, maar dan voor een prikkie?

Bij ons kun je altijd weer op schattenjacht met een steeds veranderend aanbod van de leukste
en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer je eigen stijl voor een prikkie. Verbluffend lage TK Maxx prijzen
en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. 13 TK Maxx-winkels wachten op je.
Kom zo vaak mogelijk terug en beleef een heleboel plezier als je op schattenjacht gaat. Want bij ons vind je je nieuwe lievelingsspulletjes.

Vind je winkel >