Xmas R2 - 2021

HAAL HET MAXX-IMALE UIT DE FEESTDAGEN

Neem plaats en geniet van de show van het jaar... onze nieuwe commercial voor de feestdagen is er!

Op het podium staat Laurie met het mooiste cadeau dat hij ooooit kreeg, die laarzen. En de kans om met die laarzen even heel goed te shinen. 

ONTMOET LAURIE

​De ster van onze show lijkt wat bescheiden en verlegen, maar dankzij die schitterende metallic laarzen ontdekt hij de popster in zichzelf en zet hij zijn beste beentje (of voetje?) voor. 

'MEET AND GREET' DE LAARZEN

Het is onmogelijk om niet vol bewondering naar die LAARZEN staren! Die prachtige glimmende laarzen die Laurie cadeau kreeg van zijn trotse ouders. Ze gaven hem het vertrouwen dat hij nodig had om zo te spelen dat het dak eraf ging. Probeer maar eens weg te kijken terwijl hij zijn laarzen lenig over de toetsen van het keyboard laat razen.
Sensationeel.

CADEAUS WAAR ZE VAN GAAN STRALEN

Het is een kunst om de perfecte cadeaus te geven. En dat is het thema van de onze commercial dit jaar.

Wij weten als geen ander dat die jurk die net van de catwalk de winkel in wandelde, die zijden kussenslopen of die designer laarzen je leven compleet kunnen veranderen... *ahem* of in elk geval je feestdagen. En waar vind je ze voor een prijsje waar je ogen van gaan fonkelen? Bij TK Maxx, dat weet je toch.

ZOEK JE DICHTSTBIJZIJNDE WINKEL >

 

Dol op topmerken, maar dan voor een prikkie?

Bij ons kun je altijd weer op schattenjacht met een steeds veranderend aanbod van de leukste
en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer je eigen stijl voor een prikkie. Verbluffend lage TK Maxx prijzen
en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. 13 TK Maxx-winkels wachten op je.
Kom zo vaak mogelijk terug en beleef een heleboel plezier als je op schattenjacht gaat. Want bij ons vind je je nieuwe lievelingsspulletjes.

Vind je winkel >