Apeldoorn NSO

Ook in het oosten van het land is nu een TK Maxx winkel te vinden, en dat hebben wij gevierd! Kom jij binnenkort ook grote merken voor een koopje shoppen?

 

JOEPIE, we zijn er nu ook voor de schatzoekers van Apeldoorn. Voor wie nog niet eerder bij ons geshopt heeft: Winkelen bij TK Maxx is een heel nieuwe ervaring. Zo valt er bijvoorbeeld altijd wat nieuws te ontdekken. Wij krijgen namelijk meerdere leveringen per week binnen; niet alleen aan het begin van elk seizoen. Wij zijn geen outletwinkel. Onze slimme inkopers reizen de hele wereld af, en kopen het hele jaar door grote merken, unieke stukken en items van opkomende designers. Ze onderhandelen net zolang tot ze de beste prijs krijgen. Die besparing geven wij direct door aan jullie. Daarom vind je bij ons steeds een vers en gevarieerd aanbod van duizenden merken tot 60% goedkoper dan de adviesprijs
Onze moderne winkels zonder franjes hebben geen voorraadruimtes: dus elke nieuwe levering wordt direct aan de rails gehangen - waar jij je favoriete nieuwe kledingstuk kunt vinden. Dus ga snel bij ons op schattenjacht, want weg is weg!

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING
Terugroepactie