Ukraine - 2022

De gedachten van ons TK Maxx-team in Nederland en onze TJX-familie over de hele wereld zijn bij iedereen die is getroffen door de oorlog in Oekraïne. Het is verschrikkelijk en hartverscheurend. Als bedrijf staan ​​we pal achter alle Oekraïners en iedereen die lijdt.

De TJX liefdadigheidsstichtingen hebben de volgende donaties gedaan:

Het Poolse Rode Kruis om mensen te ondersteunen die de oorlog ontvluchten, met onder andere vervoer naar veilige accommodaties en door essentiële benodigdheden te kopen.

Het Britse Rode Kruis’ noodoproep voor hulpverlening ter plaatse in Oekraïne.

Het Amerikaanse Rode Kruis om hulp te verlenen aan ontheemde Oekraïense vluchtelingen

Save the Children om hun humanitaire werk in Oekraïne en omringende landen te steunen.

World Central Kitchen om bij grensovergangen warme maaltijden te verstrekken aan gezinnen die hun huis moesten ontvluchten.

Het Canadese Rode Kruis om de humanitaire noodoproep voor lopende hulpverlening in Oekraïne te ondersteunen.

 We hebben fondsen verstrekt ter ondersteuning van lokale humanitaire activiteiten die zijn genomineerd door onze medewerkers in heel Europa.

We hebben 100.000 eenheden essentiële persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) gedoneerd aan het Poolse Rode Kruis.

We werken samen met lokale instanties die werk proberen te vinden voor Oekraïense vluchtelingen in omringende landen.

We ondersteunen onze medewerkers ter plaatse in de regio die door dit conflict zijn getroffen op een aantal manieren, zoals counseling en praktische hulp bij het aanvragen van subsidies en calamiteitenverlof.

Tot slot hebben we onze inkopers wereldwijd geïnstrueerd om alle invoer vanuit Rusland en Wit-Rusland stop te zetten. Hoewel we in het verleden slechts een zeer kleine hoeveelheid producten uit deze landen hebben ingekocht, maakt deze maatregel deel uit van onze toewijding als bedrijf om achter de Oekraïners te staan.

#standwithukraine

Dol op topmerken, maar dan voor een prikkie?

Bij ons kun je altijd weer op schattenjacht met een steeds veranderend aanbod van de leukste
en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer je eigen stijl voor een prikkie. Verbluffend lage TK Maxx prijzen
en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. 13 TK Maxx-winkels wachten op je.
Kom zo vaak mogelijk terug en beleef een heleboel plezier als je op schattenjacht gaat. Want bij ons vind je je nieuwe lievelingsspulletjes.

Vind je winkel >