Xmas Oct Production - 2021

Geef ze de leukste cadeaukaart

Wij trekken alles uit de kast voor bruisende feestdagen boordevol verrassingen. En met de TK Maxx-cadeaukaart zal je ze zeker verrassen! Je geeft ze namelijk niet zomaar een cadeaukaart, maar vooral de gelegenheid om zelf lekker te kunnen schatzoeken bij TK Maxx. Wie wordt er nou niet gelukkig van het scoren van grote merken voor een prikkie?! We hebben allerlei gezellige en feestelijke printjes om uit te kiezen en onze cadeaukaarten verlopen nooit. Verwen familie en vrienden deze feestdagen met een cadeau waarmee ze het Maxx-imale uit de feestdagen halen.

Ook als je op het allerlaatste moment nog een cadeau nodig hebt, helpen wij je uit de brand. Onze e-cadeaukaarten worden meteen verstuurd en arriveren direct in hun postvak - perfect voor die last-minute cadeautjes.

Voeg de TK Maxx-cadeaukaart aan Apple Wallet toe zodat je hem nooit meer kwijtraakt en altijd bij je hebt als je komt schatzoeken in een van onze TK Maxx warenhuizen. 

KOOP EEN CADEAUKAART >

Dol op topmerken, maar dan voor een prikkie?

Bij ons kun je altijd weer op schattenjacht met een steeds veranderend aanbod van de leukste
en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer je eigen stijl voor een prikkie. Verbluffend lage TK Maxx prijzen
en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. 13 TK Maxx-winkels wachten op je.
Kom zo vaak mogelijk terug en beleef een heleboel plezier als je op schattenjacht gaat. Want bij ons vind je je nieuwe lievelingsspulletjes.

Vind je winkel >