Zo shop je bij TK Maxx

Shopgeheimen

 

Shop vrij en blij bij TK Maxx. Je schattenjacht gaat van start zodra je binnenkomt en zoals wij altijd zeggen: "vind precies wat je niet zocht."

Maak je klaar om te shoppen. Pak een wagentje of mand. Zie je iets wat je leuk vindt? Gooi het dan snel in je wagentje of mand, want weg is weg!

Vind jouw juweeltjes. Shop als volgt op de afdeling mode: zoek eerst op afdeling (bijv. dames), dan op categorie (bijv. jurken) en als laatste op maat (bijv. 40). Laat de schattenjacht maar beginnen.

Niet zoveel tijd? Ga dan naar een enkele afdeling (bijv. handtassen, home of schoenen) of laat je verleiden door één van de artikelen in de gangpaden.

Kom zo vaak mogelijk terug. Vergeet niet dat al onze winkels verschillende leveringen per week binnen krijgen, dus er zijn altijd nieuwe schatten te vinden.

Wat je ziet is wat we hebben. We slaan geen spullen op in een magazijn; alles wordt rechtstreeks vanuit de vrachtwagen naar de winkel gebracht.

Laat zien dat je om het milieu geeft. Koop één van onze tassen van 100% gerecycled plastic of jute. Naast onze bijdragen aan het milieu gaat de winst van de verkoop van onze herbruikbare tassen naar lokale liefdadigheidsinstellingen.

Ontdek meer over MVO bij TK Maxx

Wil je meer weten?

Dol op topmerken, maar dan voor een prikkie?

Bij ons kun je altijd weer op schattenjacht met een steeds veranderend aanbod van de leukste
en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer je eigen stijl voor een prikkie. Verbluffend lage TK Maxx prijzen
en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. We hebben TK Maxx winkels in alle winstreken van ons land.

Kom zo vaak mogelijk terug en beleef een heleboel plezier als je op schattenjacht gaat. Want bij ons vind je je nieuwe lievelingsspulletjes.
Vind je winkel >