About us

Welcome to the

wonderful world

of TK Maxx

WIE WIJ ZIJN

TK Maxx is Europa's toonaangevende winkel voor off-price kleding en artikelen voor in huis. Wij verkopen designerlabels, topmerken, nieuwe labels, stijlvolle mode, artikelen voor in huis, cadeaus en unieke juweeltjes tegen een prijs die tot 60% goedkoper is dan de adviesprijs. We zoeken altijd naar besparingen, bij elke stap die we zetten, zodat we dit door kunnen geven aan onze klanten. Wij maken deel uit van TJX Europe met meer dan 500 winkels verspreid over het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Duitsland, Oostenrijk en Nederland. Ons moederbedrijf, The TJX Companies, Inc, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in de Verenigde Staten, is in negen landen actief en heeft meer dan 4.000 winkels.

SHOP ALS

EEN PRO

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

De kick van de schattenjacht...

Als je dol bent op designerlabels, topmerken en unieke juweeltjes voor minder geld, dan zijn wij een hemelse match met jou.  Bij ons kun je altijd weer op schattenjacht met een steeds veranderend aanbod van de leukste en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer je eigen stijl voor een prikje.   Verbluffend lage TK Maxx prijzen en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen.  Kom zo vaak mogelijk terug en beleef een heleboel plezier als je op schattenjacht gaat. Want bij ons vind je je nieuwe lievelingsspulletjes.  

ZO WERKT

HET

Wij zijn anders dan anderen...

Duizenden designermerken en unieke looks 

 

Altijd tot 60% goedkoper dan de adviesprijs  

Slimme inkopers over de hele wereld 

Winkels zonder franje = meer voordeel voor jou 

Geen magazijn (wat je ziet is wat we hebben) 

28-dagen retourbeleid. Joepie! 

Meerdere nieuwe leveringen per week 

WIJ OMARMEN DIVERSITEIT

Bij TJX Europe geloven we in het belang van diversiteit op het gebied van ervaring, geslacht, etnische achtergrond, leeftijd, visie en nog veel meer.  Bij TJX is diversiteit niet zomaar iets dat moet worden afgevinkt op een lijstje. Diversiteit is iets waar we trots op zijn en wat we vieren. 

We zijn ons erg bewust van onze verantwoordelijkheden als bedrijf. Onze klanten en associates met respect en eerbied behandelen vormt de kern van ons bedrijf. We streven naar een omgeving waarin niemand wordt buitengesloten: een plek die de prachtige diversiteit van onze klanten weerspiegelt, ongeacht waar we actief zijn. Meer informatie vind je hier

Dol op topmerken, maar dan voor een prikkie?

Bij ons kun je altijd weer op schattenjacht met een steeds veranderend aanbod van de leukste
en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer je eigen stijl voor een prikkie. Verbluffend lage TK Maxx prijzen
en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. We hebben TK Maxx winkels in alle winstreken van ons land.

Kom zo vaak mogelijk terug en beleef een heleboel plezier als je op schattenjacht gaat. Want bij ons vind je je nieuwe lievelingsspulletjes.
Vind je winkel >