Store Reopening

Veiligheid blijft een prioriteit

De veiligheid en het welzijn van onze medewerkers en klanten blijft voor ons een prioriteit. Sinds de heropening hebben we veel acties ondernomen om dit te ondersteunen en onze winkels hebben zorgvuldige veiligheidsmaatregelen getroffen, waaronder persoonlijke beschermingsmiddelen, sociale afstand en verbeterde reinigingsroutines.

We nemen onze verantwoordelijkheden als werkgever en retailer zeer serieus en in overeenstemming met de laatste overheidsrichtlijnen hebben we onze TK Maxx-winkels in Nederland tijdelijk gesloten.

Wij verontschuldigen ons voor het veroorzaakte ongemak.  We hopen binnenkort weer open te gaan, dus kijk regelmatig op onze website voor de meest recente informatie.

Retouren:

We hebben ons retourbeleid verlengd gedurende de feestdagenperiode en dit is geldig van 16 oktober 2020 tot en met 19 januari 2021. Als je een artikel dat je in de winkel hebt gekocht niet hebt kunnen retourneren omdat onze winkels gesloten waren, verlengen we de feestelijke retourtermijn met 30 dagen vanaf de datum waarop onze winkels weer opengaan.

Artikelen die in deze periode zijn gekocht, kunnen worden geruild of geretourneerd voor een cadeaukaart of volledige terugbetaling. Als je een volledige terugbetaling wilt, moet je het originele aankoopbewijs overleggen en ervoor zorgen dat de producten in hun oorspronkelijke staat verkeren. Als je een aparte bon van de winkel hebt waar de cadeau-artikelen opstaan, kun je de artikelen ruilen voor een ander artikel of een cadeaukaart.

Klantenservice 

We helpen je graag met eventuele vragen. Let op, onze klantenservice werkt op afstand en hoewel je ons nog steeds telefonisch kunt bereiken duurt het wellicht iets langer om onze telefoontjes te beantwoorden. Het is dan ook aan te raden om ons te bereiken via E-mail op service@tkmaxx.nl- volledige details vind je hier.

PRAAT MET DE KLANTENSERVICE >

 

We hopen je snel weer te zien!