Store Reopening

Schatzoekers! Zoals jullie van ons gewend zijn, doen we er alles aan om te zorgen dat iedereen in onze winkels veilig kan shoppen.

Hieronder staan de wijzigingen die we hebben aangebracht in onze manier van werken, zodat iedereen veilig kan shoppen in onze winkels.

We hopen je snel te zien. Tot die tijd… Big Love, schatzoekers.

Veiligheid blijft een prioriteit
Geheel volgens de meest recente richtlijnen van de overheid gaat onze aandacht uit naar drie belangrijke punten:

1. Het beschikbaar stellen van persoonlijke beschermingsmiddelen aan onze medewerkers

2. Naleven van regels om afstand te houden

3. Vaker en intensiever schoonmaken van de winkels en ontsmetten van de apparatuur waar we mee werken

Zo bieden we ons winkelpersoneel diverse middelen aan die ze nodig hebben om veilig te kunnen werken. Hieronder vallen plekken waar ze tijdens het werk hun handen kunnen ontsmetten, maatregelen om ervoor te zorgen dat medewerkers afstand kunnen houden door de indeling van de winkels aan te passen en verbeterde schoonmaak- en ontsmettingsroutines van onze winkels en winkeluitrusting.

We hebben de schoonmaak- en ontsmettingsroutines voor onze winkels en winkeluitrusting verbeterd en je zult een desinfectiepunt vinden als je onze winkels binnenkomt. We zullen je vragen om waar mogelijk contactloos te betalen. De limiet is tijdelijk verhoogd naar €50 om dit voor iedereen gemakkelijker te maken.

Aantal klanten in onze winkels, liften 
Volgens de richtlijnen van de overhead beperken we het aantal klanten dat tegelijkertijd is toegestaan in onze winkel. Het kan daardoor iets langer duren voordat we je welkom heten in de winkel. Daarnaast zijn we genoodzaakt het aantal mensen in liften te beperken.

Vragen over retourneren en terugbetaling 
Indien je niet de mogelijkheid had om artikelen te retourneren, is het goed om te weten dat we ons retourbeleid hebben aangepast. We geven je langer de tijd om artikelen te retourneren. Ons retourbeleid kun je hier bekijken.

Klantenservice 
We beantwoorden graag al je vragen. Let op, onze klantenservice werkt op afstand waardoor het wat langer duurt om telefoontjes te beantwoorden. E-mail is op dit moment de beste manier om ons te bereiken – volledige details over hoe je contact met ons kunt opnemen vind je hier

PRAAT MET DE KLANTENSERVICE >
 

We hopen je snel weer te zien

Dol op topmerken, maar dan voor een prikkie?

Bij ons kun je altijd weer op schattenjacht met een steeds veranderend aanbod van de leukste
en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer je eigen stijl voor een prikkie. Verbluffend lage TK Maxx prijzen
en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. 13 TK Maxx-winkels wachten op je.
Kom zo vaak mogelijk terug en beleef een heleboel plezier als je op schattenjacht gaat. Want bij ons vind je je nieuwe lievelingsspulletjes.

Vind je winkel >