Store Reopening

De veiligheid en het welzijn van onze medewerkers, hun familie en jullie, onze klanten, staat altijd voorop bij TK Maxx. Daarom hebben we een aantal wijzigingen aangebracht in de manier waarop we werken, zodat iedereen veilig in onze winkels kan shoppen.

Geheel volgens de meest recente richtlijnen van de overheid gaat onze aandacht uit naar drie belangrijke punten:

* Het beschikbaar stellen van persoonlijke beschermingsmiddelen aan onze medewerkers
* Naleven van regels om afstand te houden
* Vaker en intensiever schoonmaken van de winkels en ontsmetten van de apparatuur waar we mee werken

Zo bieden we ons winkelpersoneel diverse middelen aan die ze nodig hebben om veilig te kunnen werken, zoals plekken waar ze tijdens het werk hun handen kunnen ontsmetten en hebben we volgens de richtlijnen van de overheid maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat medewerkers afstand kunnen houden door de indeling van de winkels aan te passen.

We hebben de schoonmaak- en ontsmettingsroutines voor onze winkels en winkeluitrusting verbeterd en je zult een desinfectiepunt vinden als je onze winkels binnenkomt. Daarnaast hebben we bij onze kassa's veiligheidsschermen geplaatst.

Onze paskamers zijn tijdelijk gesloten.

De veiligheid van onze medewerkers en klanten staat bij ons voorop. Daarom hebben we uit voorzorg besloten de paskamers in al onze winkels te sluiten.

Mocht je er thuis achter komen dat je aankopen niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je ze bij ons binnen 28 dagen retourneren. Lees de algemene voorwaarden voor alle details hier. Onze excuses voor het ongemak.

Klantenservice

We beantwoorden graag al je vragen. Let op, onze klantenservice werkt op afstand en hoewel het wat langer duurt om telefoontjes te beantwoorden, kun je ons nog steeds bereiken op  0107114866E-mail is op dit moment de beste manier om ons te bereiken. Dit is ons e-mailadres: service@tkmaxx.nl – volledige details over hoe je contact met ons kunt opnemen vind je hier. 

NEEM CONTACT OP MET DE KLANTENSERVICE >

 

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING
Terugroepactie