Get ready to gift different this Christmas

Shop eens wat avontúúrlijker

Een steeds grotere lijst met mensen om cadeautjes voor te kopen, maar te weinig tijd?  Pak het dit jaar eens even helemaal anders aan en wijk af van de bekende weg en standaardcadeaus. Voor deze feestdagen maken wij er een avontuur van voor jou!  Of je nu shopt voor je moeder, vader, oma of dat ondeugende nieuwe neefje, met ons enorme aanbod van attente en inspirerende cadeaus is er voor iedereen wel wat unieks te vinden. Van designer modelabels tot beautyproducten van topmerken en gastronomische lekkernijen voor foodies tot het mooiste speelgoed, bij ons vind je *WAUW* cadeaus voor onvoorstelbare *oeh* prijzen.

 

Bekijk onze unieke feestdagen-boodschap

Onze nieuwe feestdagen-video nog niet gezien? Speel ‘m hieronder af om onze gulle gever aan het werk te zien…

Dol op topmerken, maar dan voor een prikkie?

Bij ons kun je altijd weer op schattenjacht met een steeds veranderend aanbod van de leukste
en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer je eigen stijl voor een prikkie. Verbluffend lage TK Maxx prijzen
en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. 13 TK Maxx-winkels wachten op je.
Kom zo vaak mogelijk terug en beleef een heleboel plezier als je op schattenjacht gaat. Want bij ons vind je je nieuwe lievelingsspulletjes.

Vind je winkel >