WERKOMGEVING

Onze werkomgeving

De diversiteit binnen ons bedrijf is enorm - iedereen heeft zo zijn eigen unieke kwaliteiten, ervaringen en opvattingen. Ons personeelsbestand is een ware afspiegeling van de gemeenschappen waarin we werken.
Wij vinden dat al deze mensen moeten kunnen werken in een omgeving die ontwikkeling stimuleert, ongeacht hun achtergrond.
Deze fantastische mensen helpen ons om van TJX een fantastisch bedrijf te maken. Zo simpel is het.

WE OMARMEN DIVERSITEIT EN SLUITEN NIEMAND BUITEN

We wonen en werken in grote steden en kleine dorpen: van Aberdeen in het VK tot Zabrze in Polen.
We geloven dat al onze medewerkers een unieke bijdrage leveren aan onze gemeenschappelijke bedrijfscultuur: diversiteit op het gebied van ervaring, geslacht, etnische achtergrond, leeftijd, visie en nog veel meer.
Bij ons is diversiteit niet zomaar iets dat moet worden afgevinkt op een lijstje. Diversiteit is iets waar we trots op zijn en wat we vieren.
De kern van ons beleid is om onze klanten en iedereen met wie we werken respectvol en waardig te behandelen. Als retailer én als werkgever hebben we diversiteit al sinds jaar en dag hoog in het vaandel staan.
We streven naar een omgeving waarin niemand wordt buitengesloten: een plek die de prachtige diversiteit van onze klanten weerspiegelt, ongeacht waar we actief zijn.