Werken aan duurzame handel in Oeganda

Samen met meer dan 4000 gezinnen in de regio Rwenzori in Oeganda, hebben we in 2011 ons programma voor duurzame handel ontwikkeld om ouders in staat te stellen hun kinderen naar school te laten gaan.

Ons doel bij TK Maxx is ouders te helpen om hun kinderen in ieder geval de basisschool af te laten maken.

We doen dit door ze extra geld te laten verdienen met de productie en verkoop van koffie, cacao, katoen en ambachtelijk vervaardigde artikelen.

We zijn er trots op deze producten in onze winkels te verkopen, waaronder de bekroonde Rwenzori-koffie en traditioneel handwerk.

De artikelen in ons 'goede doelen assortiment', van cacao en koffie tot prachtige met de hand geweven manden, bieden ouders in Oeganda duurzame manieren om hun inkomen te verhogen, zodat ze hun kinderen naar school kunnen laten gaan. Ga naar de winkel en ontdek het volledige aanbod vandaag nog.

 

Ons goede doelen assortiment

Ambachtelijke producten

Onze prachtige manden worden op traditionele manier met de hand gemaakt.  Met de inkomsten van slechts twee manden kan een kind een heel jaar naar school.

Koffie

We werken samen met meer dan 1000 koffieboeren in de Rwenzori-bergen. Daardoor verdienen boeren nu tot 20% meer met hun oogst.

Chocolade

Onze single origin, fairtrade chocolade wordt gemaakt van cacao die wordt verbouwd door Oegandese boeren. Met de inkomsten uit de verkoop kunnen de boeren hun kinderen naar school laten gaan.

Samen hebben we zoveel weten te bereiken

Sinds de start van het project hebben meer dan 4000 Oegandezen kunnen profiteren van een hoger inkomen, waardoor meer kinderen de basisschool kunnen afmaken. Als je hun familieden meetelt, gaat het om meer dan 28.000 mensen die hier indirect van profiteren.

Dol op topmerken, maar dan voor een prikkie?

Bij ons kun je altijd weer op schattenjacht met een steeds veranderend aanbod van de leukste
en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer je eigen stijl voor een prikkie. Verbluffend lage TK Maxx prijzen
en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. 13 TK Maxx-winkels wachten op je.
Kom zo vaak mogelijk terug en beleef een heleboel plezier als je op schattenjacht gaat. Want bij ons vind je je nieuwe lievelingsspulletjes.

Vind je winkel >