May Brand Campaign 2021

Big Wins, Small Prices bij TK Maxx

Bekijk onze Big Wins, Small Prices reclame spots

Ontmoet hipster oma, buren die een band met elkaar krijgen door een nieuwe lamp (ahh) en een klein meisje met coole moves waar je u tegen zegt. Genoeg geklets. Licht uit, spot aan...popcorn!

Voel de opwinding van een Big Win

Wanneer heb jij voor het laatst iets gespot waarvan je dacht ‘Wow, dat is WAANZINNIG MOOI!’ 

Bij TK Maxx doen we ons best om je te verrassen - met kwaliteit om van te dromen en prijzen waar je mond van openvalt. Bij ons vind je de laatste fashiontrends, beauty en skin care van iconische merken, en homeware die rechtstreeks van je 'ooh-altijd-al-willen-hebben'-lijstje lijken te komen. Bij TK Maxx vind je alles wat je nodig hebt om de beste versie van jezelf te zijn - voor een prikkie. En als je die prachtige kwaliteit vindt, is het moeilijk om dat voor jezelf te houden... dus ga ervoor. Schreeuw het van de daken. 

Big Wins, Small Prices bij TK Maxx. 

Zoek jouw dichtstbijzijnde winkel>

 

Dol op topmerken, maar dan voor een prikkie?

Bij ons kun je altijd weer op schattenjacht met een steeds veranderend aanbod van de leukste
en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer je eigen stijl voor een prikkie. Verbluffend lage TK Maxx prijzen
en meerdere leveringen per week betekenen maar één ding: elke week weer onvoorstelbare mogelijkheden om eindeloos te shoppen. We hebben TK Maxx winkels in alle winstreken van ons land.

Kom zo vaak mogelijk terug en beleef een heleboel plezier als je op schattenjacht gaat. Want bij ons vind je je nieuwe lievelingsspulletjes.
Vind je winkel >